arshiyaCT ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 با سلام خواستم موردی عرض کنم این بود که بیاییم ماهم مثل بقیه یا طولانی نگم مثل سرور های دیگه بیاییم واگن هوایی بزنیم برای مثال:از اول اس آف تا کوی آس آف هوایی مارو ببره هزینه: 350$ اگر موافقین جواب مثبت بدید احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین. Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 36 دقیقه قبل، ArmanJall گفته است: اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین. شما داخل جی تی ای وی رو دیدی وقتی بالای بلند ترین کوه میری یک واگن هوایی میتونی سوارشی؟ ماهم بیاییم این کار رو انجام بدیم احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 1 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: شما داخل جی تی ای وی رو دیدی وقتی بالای بلند ترین کوه میری یک واگن هوایی میتونی سوارشی؟ ماهم بیاییم این کار رو انجام بدیم تله کابین منظورته؟ Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 اره همون احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 موافق بجز این هم باید یک سیستم قطار بیاد که یک بلیط میگیری و بعد از چند ثانیه بری تو یک مپ مثل داخل قطار و بعد از چند ثانیه به مقصد برسی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 سلام و درود نظر بنده (-) هستش. نیاز به همچین چیزی احساس نمیشه. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 19 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ در 11:40، KaNiKaS گفته است: با سلام خواستم موردی عرض کنم این بود که بیاییم ماهم مثل بقیه یا طولانی نگم مثل سرور های دیگه بیاییم واگن هوایی بزنیم برای مثال:از اول اس آف تا کوی آس آف هوایی مارو ببره هزینه: 350$ اگر موافقین جواب مثبت بدید لازم نیست 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 درود اینطور که متوجه شدم منظورتون سیستم Teleport کردن طی چند ثانیه هست نظر بنده ( + ) ممنون از شما بدرود. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 درود. (-/+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 نظر من (-) هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 درود بر شما. پیشنهاد / انتقاد شما رد شد. دلایل احتمالی: عدم فعالیت، قبلا انجام شده، قبلا لیست شده، در دست انجام، غیر قابل انجام موقت، تکراری، عدم تطابق با مجموعه یا استاندارد های معین شده، نیازمند درج به عنوان باگ. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده