CalaCe ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا و همه افراد • توضیحات: با سلام ایشون یک ایونت Race گذاشته بودند که ما وقتی جوین کردیم پلیر Omen داشت مارو DM می کرد که من پا شدم رفتم یکم اونور تر /gro زدم ( پشت خط ) اما هلپر ایونت این آقا ( TAmAtRiX ) منو بی دلیل کیک دادن لطفا فیلم ایونت گرفته و چک شود • مدارک (فیلم یا عکس): مخفی کننده ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 با سلام دوست عزیز ادمین شمارا به ایونت اسپان کرد دوست عزیز لطفاً شکایات بی مورد از بنده نکنید ادمین عزیز شمارا به ایونت بازگردانی کرد مدارک کافی برای اثبات دارم با سلام بنده فیلم ایونت رو چک کردم و بنده اصلا متوجه نشدم که ایشون آقای TAMatRix شمارا از ایونت دی اسپان کرد بنده از شما و کسانی که در ایونت بودند و ناراضی بودند معذرت میخواهم احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در March 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 دوست عزیز لطفا مدارک بک دادن رو بفرستید لطفا 5 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: بنده از شما و کسانی که در ایونت بودند و ناراضی بودند معذرت میخواهم شکایت رو پس میگیرم +بسته شود امیدوارم تکرار نشه ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 سلام خدمت شاکی محترم. 9 ساعت قبل، CalaCe گفته است: شکایت رو پس میگیرم +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده