KRDABAS ارسال شده در March 5 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 (ویرایش شده) با سلام خدمت ادمین عریز بهتره برای مردم ازاری های بی شماری که در سرور مخصوصاً در تراک صورت میگیره یه فکری بکنید میبینی به طرف 6 تا وانتد دادی ولی تا نیم ساعت دیگه پلیس نمیاد که طرف رو دستگیر کنه و مدام پلیر های که در تراک کار میکنن مورد ازار قرار میگیرن https://uploadkon.ir/uploads/61da05_24XRecorder-05032024-224905.mp4 ویرایش شده March 5 توسط KRDABAS لغت املایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 16 ساعت قبل، KRDABAS گفته است: با سلام خدمت ادمین عریز بهتره برای مردم ازاری های بی شماری که در سرور مخصوصاً در تراک صورت میگیره یه فکری بکنید میبینی به طرف 6 تا وانتد دادی ولی تا نیم ساعت دیگه پلیس نمیاد که طرف رو دستگیر کنه و مدام پلیر های که در تراک کار میکنن مورد ازار قرار میگیرن https://uploadkon.ir/uploads/61da05_24XRecorder-05032024-224905.mp4 تراک ها مارو میزنن مردم ازاری نیست؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 41 دقیقه قبل، TooRunMizanam گفته است: تراک ها مارو میزنن مردم ازاری نیست؟ دقیقا تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 44 دقیقه قبل، TooRunMizanam گفته است: تراک ها مارو میزنن مردم ازاری نیست؟ اینم خوب حرفی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 همینه که هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 قطعاً مکان تراکر تغییر خواهد کرد + در قوانین چیزی تحته عنوانِ NonRP وجود دارد لطفا قوانینِ سرور را مطالعه فرمایید موفق باشید!! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KRDABAS ارسال شده در March 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 7 ساعت قبل، TooRunMizanam گفته است: تراک ها مارو میزنن مردم ازاری نیست؟ من یکی حوصل فایت دادن ندارم هر سری میرم و میام بزنم فردا پس فردا میرم دسته متوسط کارمم نیس ولی خیلی به چشم دیدم داخل تراک ضعیف کشی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 1 ساعت قبل، KRDABAS گفته است: من یکی حوصل فایت دادن ندارم هر سری میرم و میام بزنم فردا پس فردا میرم دسته متوسط کارمم نیس ولی خیلی به چشم دیدم داخل تراک ضعیف کشی میشه اصلا منظور من دوئل دادن نیست دوست عریز. کمی فکر کنید که چه بلاهایی سر ما نیاوردید. هر وقت دارم میرم SF برا Boss ی دونه بیمه میخرم چه وضعشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ در 22:59، KRDABAS گفته است: با سلام خدمت ادمین عریز بهتره برای مردم ازاری های بی شماری که در سرور مخصوصاً در تراک صورت میگیره یه فکری بکنید میبینی به طرف 6 تا وانتد دادی ولی تا نیم ساعت دیگه پلیس نمیاد که طرف رو دستگیر کنه و مدام پلیر های که در تراک کار میکنن مورد ازار قرار میگیرن https://uploadkon.ir/uploads/61da05_24XRecorder-05032024-224905.mp4 این مورد به احتمال زیاد مقدار وانتد ها زیاد بوده و تعداد کاپ های حاضر در سرور کم بوده. البته باید این رو در نظر گرفت که با افزایش بازیکنان و کم بودن کاپ های Onduty این اتفاق در هر روز و هر ساعت هم کسانی که وانتد دارن و هم کسانی که وانتد ندارند رو اذیت میکنه 1 خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 شما تراکرا ماشین مارو میزنین موردی نداره بعد یه افتیپی ساده صورت میگیره دنیا به هم میریزه؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KRDABAS ارسال شده در March 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 14 ساعت قبل، KRDABAS گفته است: من یکی حوصل فایت دادن ندارم هر سری میرم و میام بزنم فردا پس فردا میرم دسته متوسط کارمم نیس ولی خیلی به چشم دیدم داخل تراک ضعیف کشی میشه دوست عزیز بله اون پلیر هایی که کرم میریزن هم باید مجازات شن حرف شما درسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KRDABAS ارسال شده در March 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 2 ساعت قبل، Alarm گفته است: این مورد به احتمال زیاد مقدار وانتد ها زیاد بوده و تعداد کاپ های حاضر در سرور کم بوده. البته باید این رو در نظر گرفت که با افزایش بازیکنان و کم بودن کاپ های Onduty این اتفاق در هر روز و هر ساعت هم کسانی که وانتد دارن و هم کسانی که وانتد ندارند رو اذیت میکنه من که برام مهم نیس ولی خیلیا از پلیر های تازه سرور میان تراک کار میکنن و با چشم هم خیلی هارو دیدم این پلیر هارو مورد ازار و ازیت قرار میدن من میخوام برا اینا یه فکری بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد در حال بررسی است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده