Cobra ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 (ویرایش شده) اولین بازی که میخوام پیشنهاد کنم و یکی از بازی های مورد علاقه خودمم هست بازی : فورتنایت هست. بازی عالی کیفیت بالا حتی ی چیز جالبی که اینجاس همچی خورد میشه خیلی هم منطقیه. بازی دوم : کالاف دیوتی موبایل برای آیفون یکی از بازی های محبوب همه که عالی هم هست که فک کنم خداییش کسی نباشه که نداشته باشه روی آیفون بریزید و لذت ببرید با کیفیت بالا. بازی سوم : بازی پابجی هست که اینو روی آیپد بازی کنید و لذت ببرید چون روی آیپد با بالا ترین کیفیت میاره من امتحان کردم و عالی هم هست. بازی چهارم : که فری فایر هست که خیلی هم پر طرفدار و عالی هست و باحال اینم پیشنهاد می کنم نصب کنید. خلاصه که خوش باشید بازی هارو هم نصب کنید و در کنار دوستان خود لذت کافی رو ببرید. ویرایش شده March 1 توسط Banki درست کردن متن. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 درود همرو بازی کردم فقط یه سوال دارم ازت، تاپیک نوشتی ۳ تا بازی ولی ۴ تا بازی معرفی کردی جریان چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در March 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 حواسم نیست اصن خل شدم تو فروم همچی میزارم نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 اصلا واسم جالب نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 الان همه اینارو بازی کردی هم رو ایفون هم روداندروید 7 ساعت قبل، kopli گفته است: اصلا واسم جالب نبود عجیبه نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در April 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ در 15:13، FriendOfGod گفته است: درود همرو بازی کردم فقط یه سوال دارم ازت، تاپیک نوشتی ۳ تا بازی ولی ۴ تا بازی معرفی کردی جریان چیه؟ شهر عجیبیه نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 هاا همه بازی کردم. بهترینش کالاف موبایل ولی اگه میخوایی واقعاً بفهمی کالاف دیوتی چیه وارزون برای PC بزن اصلأ اسطوره. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ در 23:38، Ghostbusters گفته است: اولین بازی که میخوام پیشنهاد کنم و یکی از بازی های مورد علاقه خودمم هست بازی : فورتنایت هست. بازی عالی کیفیت بالا حتی ی چیز جالبی که اینجاس همچی خورد میشه خیلی هم منطقیه. بازی دوم : کالاف دیوتی موبایل برای آیفون یکی از بازی های محبوب همه که عالی هم هست که فک کنم خداییش کسی نباشه که نداشته باشه روی آیفون بریزید و لذت ببرید با کیفیت بالا. بازی سوم : بازی پابجی هست که اینو روی آیپد بازی کنید و لذت ببرید چون روی آیپد با بالا ترین کیفیت میاره من امتحان کردم و عالی هم هست. بازی چهارم : که فری فایر هست که خیلی هم پر طرفدار و عالی هست و باحال اینم پیشنهاد می کنم نصب کنید. خلاصه که خوش باشید بازی هارو هم نصب کنید و در کنار دوستان خود لذت کافی رو ببرید. منی ک همشو دارم نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 (ویرایش شده) اینا که دیگه نیاز به معرفی ندارن همه میشناسن انتظار داشتم یه بازیایی بگی کمتر کسی شناختی ازش داشته باشن و خوب باشه ویرایش شده May 31 توسط UpRoaR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 اینا رو همه بازی کردن نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rescuer ارسال شده در September 23 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 داداش ریاضی رو چند شدی؟XD مورد های پیشنهادی بد نبودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 حاجی ولی خداوکیلی فورتنایت خیلی منطقیه میزنی به سنگ سنگه خراب میشه و آخرش حتی دیوار خونه هارو میشه هم خراب کرد نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAmamad ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ در 23:38، Pharaoh گفته است: اولین بازی که میخوام پیشنهاد کنم و یکی از بازی های مورد علاقه خودمم هست بازی : فورتنایت هست. بازی عالی کیفیت بالا حتی ی چیز جالبی که اینجاس همچی خورد میشه خیلی هم منطقیه. بازی دوم : کالاف دیوتی موبایل برای آیفون یکی از بازی های محبوب همه که عالی هم هست که فک کنم خداییش کسی نباشه که نداشته باشه روی آیفون بریزید و لذت ببرید با کیفیت بالا. بازی سوم : بازی پابجی هست که اینو روی آیپد بازی کنید و لذت ببرید چون روی آیپد با بالا ترین کیفیت میاره من امتحان کردم و عالی هم هست. بازی چهارم : که فری فایر هست که خیلی هم پر طرفدار و عالی هست و باحال اینم پیشنهاد می کنم نصب کنید. خلاصه که خوش باشید بازی هارو هم نصب کنید و در کنار دوستان خود لذت کافی رو ببرید. دمتگرم مشتی نقل قول ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 من پابجی با کالاف بازی کردم ولی فورتنایت نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 فدای همتون. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ در 23:38، Cobra گفته است: اولین بازی که میخوام پیشنهاد کنم و یکی از بازی های مورد علاقه خودمم هست بازی : فورتنایت هست. بازی عالی کیفیت بالا حتی ی چیز جالبی که اینجاس همچی خورد میشه خیلی هم منطقیه. بازی دوم : کالاف دیوتی موبایل برای آیفون یکی از بازی های محبوب همه که عالی هم هست که فک کنم خداییش کسی نباشه که نداشته باشه روی آیفون بریزید و لذت ببرید با کیفیت بالا. بازی سوم : بازی پابجی هست که اینو روی آیپد بازی کنید و لذت ببرید چون روی آیپد با بالا ترین کیفیت میاره من امتحان کردم و عالی هم هست. بازی چهارم : که فری فایر هست که خیلی هم پر طرفدار و عالی هست و باحال اینم پیشنهاد می کنم نصب کنید. خلاصه که خوش باشید بازی هارو هم نصب کنید و در کنار دوستان خود لذت کافی رو ببرید. درود. اینا رو که همه میشناسن در ضمن ریاضیات هم بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.