MrMehrab ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 با سلام خدمت همه ی پلیر های عزیز ارساکیا گیم امروز میخوام چند تا از ناهنجاری های اجتماعی رو براتون شرح بدیم. بهتره از spawn شروع کنم. هرکاری فکرشو بکنین اینجا میشه از car jack گرفته تا کلاهبرداری اینجا جاییه که با شگرد های مخصوص وسیله ی نقلیه ی شمارو که به قیمت 500،000$ ارزش داره 50،000$ میخرن. spawn جنگله و اگر بره باشی خوراک گرگهای خطرناک میشین. اگه بخواین بازم از spawn بگم میتونم بگم اینجا مقرِ car jacker هاست که تا درِ ماشین رو باز کنین الفاتحه. ناهنجاری دیگه بلای خانمان سوز اعتیاد. تا حالا زیر پل های LS رو چک کردین؟ مقر معتادان زیر پل هاست که ۹۰ درصد آنان جوانان هستند. که متاسفانه با سن کم در دامان اعتیاد افتاده اند. بیاین در مورد یکی از خبر های داغ این هفته یه چیزایی ببینیم پنجعلی همین دیشب کنار رودخونه اوردوز کرد و فوت شد به دلیل مصرف بیش از حد دراگ. مشکل بعدی معضل بیکاری: در ادامه با هوشنگ عزیز آشنا شدیم. هوشنگ قبلا دراگ میکشید که ترک کرده ولی فعلا سیگارُ میکشه. وقتی ازش پرسیدیم شغلش چیه متوجه شدیم که با یه موتور faggio مسافر کشی میکنه!!! در ادامه فهمیدیم که هوشنگ مدرک فوق لیسانس مدیریت داره.... پایان. 1 نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 جالب بود نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 ماشالا عمو مهراب نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 46 دقیقه قبل، sTrEETx گفته است: جالب بود خوشحالم خوشتون اومد. نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 سلام و درود از لحاظ محتوا بسیار عالی بود عزیزم ولی روی عکس ها و متن هایی که مینویسی بیشتر خلاقیت به خرج بده. مثلا از متن های رنگارنگ استفاده کن! امیدوارم مجله های دیگه ای هم بنویسی و از محتوای جالب مجله هات لذت ببریم. موفق باشی. نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 13 دقیقه قبل، None گفته است: سلام و درود از لحاظ محتوا بسیار عالی بود عزیزم ولی روی عکس ها و متن هایی که مینویسی بیشتر خلاقیت به خرج بده. مثلا از متن های رنگارنگ استفاده کن! امیدوارم مجله های دیگه ای هم بنویسی و از محتوای جالب مجله هات لذت ببریم. موفق باشی. رنگارنگ یکم دارک میشه 1 نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 پایانش بد بود اگه ادامه دار بود خیلی خوب میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 32 دقیقه قبل، None گفته است: سلام و درود از لحاظ محتوا بسیار عالی بود عزیزم ولی روی عکس ها و متن هایی که مینویسی بیشتر خلاقیت به خرج بده. مثلا از متن های رنگارنگ استفاده کن! امیدوارم مجله های دیگه ای هم بنویسی و از محتوای جالب مجله هات لذت ببریم. موفق باشی. سلام دوست عزیز ممنونم از انتقادتون یه مقدار احساس میکنم چون تم صفحه مشکی هستش رنگ کردن باعث میشه یه مقدار نا خوانا بشه متون ولی حتما سعی میشه تو مجله های بعدی تا حد امکان انجام شه خوشحالم خوشتون اومد. نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 9 دقیقه قبل، AIPHA گفته است: پایانش بد بود اگه ادامه دار بود خیلی خوب میشد ممنون از انتقادتون تو مجله های بعدی حتما تلاش بیشتری میکنیم. نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 ۱ ساعت قبل، Syd گفته است: ماشالا عمو مهراب فدااات نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 25 دقیقه قبل، mehrabafshar گفته است: سلام دوست عزیز ممنونم از انتقادتون یه مقدار احساس میکنم چون تم صفحه مشکی هستش رنگ کردن باعث میشه یه مقدار نا خوانا بشه متون ولی حتما سعی میشه تو مجله های بعدی تا حد امکان انجام شه خوشحالم خوشتون اومد. قربونت عزیزم کاری بود که از دستم بر میومد. از خود تعریف نباشه, طی 2 ~ 1 ماه اخیر که با اکانت مولتی داخل News Reporter بودم, چند تایی مجله داشتم که با تمام خلاقیتم اونارو نوشتم یه نگاه بنداز اگه خوشت اومد یا در موردشون ( یا کلا مجله ی روزانه ) سوالی داشتی, بهم بگو که کمکت کنم مخفی کننده نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 33 دقیقه قبل، None گفته است: قربونت عزیزم کاری بود که از دستم بر میومد. از خود تعریف نباشه, طی 2 ~ 1 ماه اخیر که با اکانت مولتی داخل News Reporter بودم, چند تایی مجله داشتم که با تمام خلاقیتم اونارو نوشتم یه نگاه بنداز اگه خوشت اومد یا در موردشون ( یا کلا مجله ی روزانه ) سوالی داشتی, بهم بگو که کمکت کنم نمایش محتوا مخفی چشم حتما مطالعه میکنم و از تجربه ی مفیدتون استفاده میکنم نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 درود. مجله عالی بود. همونطور که @None اشاره کرد اگه با رنگ های مختلف بنویسی مجله خیلی زیبا تر به چشم میاد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 شروع عالی، پایان ضعیف تر نسبت به شروع قویتون. در کل قشنگ بود مکان های بیشتری هم میتونستی نام ببری خسته نباشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lHadis ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 شروع خوبی داشت افرین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.