AmirEQ ارسال شده در February 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 ۱ ساعت قبل، ErnesT گفته است: به حرف بقیه توجه نکن مجلتو بساز وقتی بعد از اینستاگرام میای فروم : 45 دقیقه قبل، Slap گفته است: به من میخوره سازمانی باشم؟ @AmirEQ چیز جالبی درست کردی افرین مرسی 42 دقیقه قبل، ISaeed گفته است: @AmirEQ جالب بود ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 تمام مجله را تکذیب میکنم عبارت بود از اینکه بهم گفتن بیا فلان جا، بعد تو راه Hotring منو به تیر بستن، اون Hotring آتیش گرفته هم ماله منه، و من از مجله پوز هم نصیبم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 19 ساعت قبل، Fayez گفته است: 19 ساعت قبل، Fayez گفته است: تمام مجله را تکذیب میکنم عبارت بود از اینکه بهم گفتن بیا فلان جا، بعد تو راه Hotring منو به تیر بستن، اون Hotring آتیش گرفته هم ماله منه، و من از مجله پوز هم نصیبم نشد خدا صبرت بده عالی بودی دادا @AmirEQ نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در February 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 در ۱۴۰۲/۱۲/۷ در 15:05، ThEMaMad گفته است: عالی بودی دادا @AmirEQ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 درود @AmirEQ، داستان بسیار جالبی بود برنده مجله روزانه این هفته شدید. نقاط قوت: داستان جالب استفاده از کلمات مناسب جنایی بودن داستان مطلب نقاط ضعف: رنگ آمیزی نکردن نوشته ها بزرگ و کوچک نکردن نوشته ها نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در March 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 2 ساعت قبل، Guardian گفته است: درود @AmirEQ، داستان بسیار جالبی بود برنده مجله روزانه این هفته شدید. نقاط قوت: داستان جالب استفاده از کلمات مناسب جنایی بودن داستان مطلب نقاط ضعف: رنگ آمیزی نکردن نوشته ها بزرگ و کوچک نکردن نوشته ها با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 در ۱۴۰۲/۱۲/۶ در 16:54، AmirEQ گفته است: وقتی بعد از اینستاگرام میای فروم : مرسی ممنونم سلام داداش امیر خسته نباشی مجله هات جالبه برای منی که یک پلیر هستم و از مجله هات خوشم میاد و جالبن و جو طنزی دارن. خسته نباشی و مثل همیشه موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در March 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ در 19:31، ahmadi گفته است: سلام داداش امیر خسته نباشی مجله هات جالبه برای منی که یک پلیر هستم و از مجله هات خوشم میاد و جالبن و جو طنزی دارن. خسته نباشی و مثل همیشه موفق باشی مرسی عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 کابوس اراذل و اوباش متین Alonso باشه؟ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در April 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 در ۱۴۰۳/۱/۳ در 07:03، Alonso گفته است: کابوس اراذل و اوباش متین Alonso باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در April 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 در ۱۴۰۳/۱/۱۹ در 14:27، Moon گفته است: عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaj ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 جالب و سرگرم کننده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.