limit ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام، من درخواست تاکسی دادم، ایشون 3 بار درخواست منو تایید کرد، و هر 3 بار را به فاصله 10 دقیقه لغو کرد!!! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 با سلام و احترام. شکایت شما در حال برسی میباشد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 18 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18 (ویرایش شده) من یک توضیحی بدم. داداش گلم، باز خوبه توی عکس شما ۲ بار از ۳ بار من از بازی افتاده بودم بیرون. من نتم در اون لحظه ضعیف بود، شما اگه Detective بودی و من رو Find میکردی میتونستی ببینی که هربار به سمت شما میومدم ولی نت این اجازه رو نمیداد. حالا به هر حال این اتفاق افتاده و من از شما پوزش میطلبم. ویرایش شده February 18 توسط Alarm 2 خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 درود مجدد خدمت شاکی محترم @Limit شکایت شما تایید شد. اخطارات لازم داده شد. موفق باشید. بسته شد. 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده