devil ارسال شده در April 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید,بنده از ایشون پرسیدم برای اینکه بفهمم بیز چقدر پول داره چی کار کنم؟ ایشون جواب اشتباه دادن !!!و گفتن اگه Sbiz باشه Sbizibfo/ ما اصلا Cmdi به نام Sbizinfo/ نداریم !!! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در April 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2018 سلام، بعد از اینکه من این Cmd رو گفتم پایینش نوشتم که ببخشید من اشتباه جوابه سواله شمارو دادم و جوابه سواله شما /bizstatus هست لطفا کامل اسکرین بگیرین. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2018 با سلام. مدارک موجود بررسی شده و هلپر موردنظر بعد از پاسخ اشتباه به شما پاسخ خود را اصلاح کرده که به این دلیل به ایشان اخطارهای لازمه داده شده. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده