devil ارسال شده در April 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید,بنده از ایشون پرسیدم که اگه بخوام 490گرم دراگ از دراگ هاوس بخرم قیمتش چند میشه؟ که ایشون جواب دادن 490x 75=36,750 در حالی که ایشون سخت در اشتباه اند و 490گرم دراگ برای اسکیل 5 قیمتش میشه 3,430.جالب اینجاس که میگن اصلا به اسکیل ربط نداره. باشد که عاقل و رستگار شویم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در April 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2018 من از قیمت دراگ با خبر نبودم و از دوستانی که پرسیدم اشتباه به من پاسخ دادن و از شما عذرخواهی میکنم به علته جوابه اشتباه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
devil ارسال شده در April 6, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2018 شما هلپر سرور هستید و موعظفید به من درست جواب بدید وقتی که جواب پلیرو نمیتونید بدید پس چرا هلپر هستید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2018 با سلام. هلپر موردنظر به دلیل کمبود تجربه در روز اول کاری خود دچار برخی مشکلات شده که به شما سهواً پاسخی اشتباه داده است. با این حال هلپر موردنظر یک AV دریافت کرد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده