ProGrammer ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام مدارک و توضیحات کامل برای ادمین @Mortezaaفرستاده می شود. • مدارک (فیلم یا عکس): ......... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 سلام دوست عزیز مدرک هم میشه اینجا بفرستی؟ ممنون میشم. هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در February 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 سلام ن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 (ویرایش شده) اگه لطفا مال اون پول است که عوض کرد خانه ها را و قرار شد اقای Spiner به شما 1m به شما پول بدهت و اگر قرار شد شکایت کنید نه نشد و این رو میدونی که سرور به کسی پول بدی یا بگه بعدن بهت میدم نه سرور گردن نمیگیرد این کار را @Mikaeil و من اینجا هیچ کاره هستم. ویرایش شده February 3 توسط GoroBan متن هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 15 میل بهت دادم حتی 200 کا هم با اکانت aqa_sina بهت دادم زیبا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 46 دقیقه قبل، EveRGoD گفته است: 15 میل بهت دادم حتی 200 کا هم با اکانت aqa_sina بهت دادم زیبا دیگه چی میخوای ها نه بگو خجالت نکش. هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در February 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عزیز قرار ما چیز دیگه ای بود شما گفتید 1میل دیگه بعد میدم بعد امروز میگی من نگفتم مدرک اینکه گفتی یه میل میدم هست و مدک اینکه گفتی من نگفتم یه میل میدم هست (((((((زیبا)))))) و همینطور گردن گیر @GoroBan و تلاش یا اقدام برای کلاهبرداری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 خواب هر چی هست من این وسط هیچ کاره هستم تمام هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @Mikaeil لطفا مدارک رو یک بار دیگر برای بنده ارسال کنید مدرکی به بنده فرستاده نشده. تا 24 ساعت مهلت ارسال دارید در غیر اینصورت شکایت شما به صورت خودکار رد می شود. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 جعل مدرکه چی؟؟؟؟؟؟ xdddddddddd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 بازیکن گرامی @Mikaeil شکایت شما رد شد. به دلیل عدم ارسال مدارک در وقت داده شده به شما شکایت رد شد. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده