UpRoaR ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 19:34، Franchesco گفته است: @HajAbdollah یکسری لول ۵ بودم رفتم پیش حاجی گفتم پول کمک نمیکنی ، گفت برو کار کن مگو چیز کار که سرمایه جاودانیست کار حاجی مون علاوه بر حاجی بودن ، شاعر هم بوده از اون به بعد هر روز Truck کار میکنم شِر گفتن از صفات بارز حاجی بود ویرایش شده October 29 توسط Entity نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldGamer ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 حاجی گنگش بالاس نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 تنها شهرداری که به فکر نیو پلیرها هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 بنازم حاجی نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 سلطان حاج عبدالله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 در ۱۴۰۲/۱۱/۶ در 04:30، ProGrammer گفته است: @HajAbdollah عزیز به نظر من بهترین شهردار طی سال های اخیر حاجی بوده دوستان عزیز نظر شما درباره hajabdollah چیه لطفا بگید ممنون https://s8.uupload.ir/files/gallery63_pfpw.jpg انصافا شهر دار بودن تو ارساکیا مثل شورا شدن تو مدرسه هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 بهترین شهردار وجود ندا... پی نوشت:حاجی جان شما قول دادی اگه قبول بشی به من پول بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 بابا این مرده به رفیقم پنج میل داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در November 3 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 (ویرایش شده) عجب شهر دار پاکی ویرایش شده November 3 توسط iSprider نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در دوشنبه در 20:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:48 حاجی جف چشام @HajAbdollah ببعی بازی گوشی که میگفتن پروفایل حاجیه نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل بهترین شهرداری که داشتیم در ارساکیاگیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.