Guard ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 اقا من یه سوال دارم این اقایونی که FTP میکنن . آدمای مومن شما که تو FTP هستین دیگه چرا Wanted ؟ طرف ماشین منو میزنه فحاشی هم میکنه بعد که میزنیش Wanted میده اقا نکن از این کارا عه عه عجبا Brothers On Top 2 نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 بصورت خیلی سنگین حق بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ در 18:46، MK4 گفته است: بصورت خیلی سنگین حق بود میدونی بدترش اینکه یارو بچه س 1 نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 فشاااار نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ در 20:37، Guard گفته است: اقا من یه سوال دارم این اقایونی که FTP میکنن . آدمای مومن شما که تو FTP هستین دیگه چرا Wanted ؟ طرف ماشین منو میزنه فحاشی هم میکنه بعد که میزنیش Wanted میده اقا نکن از این کارا عه عه عجبا Brothers On Top ولی من خودتو حین FTP زدم وانتد دادی نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 داش من تورو وانتد دادم ولی تو که منو وانتد ندادی پس کارت درست بوده من با اونایی هستم که تو FTP میزنیشون وانتد میدن نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 تپتپت فشاری شده حقیقت اش اینه نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۹ در 20:10، Guard گفته است: میدونی بدترش اینکه یارو بچه س تو بزرگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 واقعا عجیبه خودمم چندبار اینطوری شدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrimeSide ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 حق با بار دو مثبت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sdy ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 06:52، Guard گفته است: داش من تورو وانتد دادم ولی تو که منو وانتد ندادی پس کارت درست بوده من با اونایی هستم که تو FTP میزنیشون وانتد میدن سیگما نقل قول بی خیال از هر خیال...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۹ در 20:10، Guard گفته است: میدونی بدترش اینکه یارو بچه س بدتر از اون اینه که جمع چند نفر شون می تونی تکی بزنی که دیگه اسمش نمیشه گذاشت FTP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 +++++++++++++++++ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 اصلاً چرا FTP میکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 38 دقیقه قبل، Nasib گفته است: اصلاً چرا FTP میکنن؟ سوال جالبی بود بزار جوابشو بگم: لذت بازی به همین چیز ها هست پ.ن: دقیقا توی یک بازی نیمه شوتر و دنیای باز توقع داری چیکار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 داش میخایم که تو هم شریکمون بشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 گنده گوزایی هستن که وقتی میزنیشون بهشون فشار میاد نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sajjadgr ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 برای این سوال اول باید ببینی هدف FTP چیه چند روز پیش اتفاقا یکی ازم پرسید مگه وقتی وانتد داری FTP میکنی از تایم جیل ات کم میشه؟چرا این کارو میکنن؟ هدف فقط تزریق فشار به پلیر هاست، حالا همین وانتد دادنی ام که میگی ام خودش یه جور تزریق فشاره دیگه:> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 در ۱۴۰۳/۵/۱۴ در 16:31، Dillon گفته است: سوال جالبی بود بزار جوابشو بگم: لذت بازی به همین چیز ها هست پ.ن: دقیقا توی یک بازی نیمه شوتر و دنیای باز توقع داری چیکار کنیم؟ میتونید برای لذت بردن تو بازی کارای دیگه کنید نه اینکه خودتون لذت ببرید نزارید بقیه لذت ببرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 سوال خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scrooge ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 دقیقا همینه نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 دیگه بچه ساله تو ببخشش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.