Javad313 ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 درود و خسته نباشید به تمامی بازیکنان ارساکیا گیم یک مسآله ای که بهش توجه نشده اینه که ماشین های بروز زیادی در سرور نیست. ماشین های سرور قدیمی ان و زیاد ماشین جدید وارد بازی نمیشه. درسته سرور هایی مثل سرور ، سمپ ایران یا MTA ماشین های متنوع و بروز زیادی مثل بوگاتی ، دوج دیمن، فراری ، آئودی و.... داره، ولی اگر برید توی سرور هاشون و ماشین هارو ملاحظه بفرمایید میبینید که کیفیت ماشین ها کمه و زیاد خوب نیستند خواهشمندم که این ماشین هارو ، با کیفیت خوب ،( بهتر از این سرور ها )وارد بازی کنید واقعا اگر این تغییر در سرور رخ بده غوغای زیادی در سرور میشه و باعث جذب ممبر بیشتری میشود اگر هم امکانش هست ، بهم اجازه بدید خودم یک گرافیک یا طرح ماشین ( برای بوگاتی ) درست کنم و فایلش رو در دسترس پرسنل بزارم [ البته خودم این رو انجام نمیدم و به یک متخصص این کار که یکی از رفیقام هستن می سپارم که طرح یک ماشین با کیفیت خیلی بالا درست کنند ] امیدوارم که مورد استقبال قرار بگیره و انجام بشه سپاسگزارم تا تلخی الکل رو نچشی ! به شیرینی بعد مستی هم نمیرسی هر کیفی کیفری داره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 @Ali @Meli @MatriX @ArSaCiA @Kamyab @Mehdi @Martyn @IGNOR @Alonso @Conor @Ocanner @iAmirAbbas @Carl @AmirMahdi @G0DFATHER @Amir @EnDWaY @Kiya @Pazel @Abbas @AbbasMZ @Mortex @AliAgent @Robert @Noise @XFaCToR @AmirReza @Mohny 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 منطقیه نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 بله بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 یکی سیستم مث سیستم من پوکیدس لگ میزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 عالیه فقط حواست باشه اندروید هم داخل این سرور پلی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در January 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 عزیزان @salleh @hamidreza1234 ماشین ها با گرافیک خود بازی وارد بازی میشن پس هیچ مشکلی پیش نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 22 ساعت قبل، Javad313 گفته است: عزیزان @salleh @hamidreza1234 ماشین ها با گرافیک خود بازی وارد بازی میشن پس هیچ مشکلی پیش نمیاد آهان اینجوری خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 درود، فکر میکنم باید این مورد رو داخل پیشنهادات و انتقادات قرار بدید تا سریعتر مورد بررسی قرار بگیره. نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 داش فکر کنم یادت رفته اندروید هم تو این سرور پلی میده نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در 00:50، Javad313 گفته است: درود و خسته نباشید به تمامی بازیکنان ارساکیا گیم یک مسآله ای که بهش توجه نشده اینه که ماشین های بروز زیادی در سرور نیست. ماشین های سرور قدیمی ان و زیاد ماشین جدید وارد بازی نمیشه. درسته سرور هایی مثل سرور ، سمپ ایران یا MTA ماشین های متنوع و بروز زیادی مثل بوگاتی ، دوج دیمن، فراری ، آئودی و.... داره، ولی اگر برید توی سرور هاشون و ماشین هارو ملاحظه بفرمایید میبینید که کیفیت ماشین ها کمه و زیاد خوب نیستند خواهشمندم که این ماشین هارو ، با کیفیت خوب ،( بهتر از این سرور ها )وارد بازی کنید واقعا اگر این تغییر در سرور رخ بده غوغای زیادی در سرور میشه و باعث جذب ممبر بیشتری میشود اگر هم امکانش هست ، بهم اجازه بدید خودم یک گرافیک یا طرح ماشین ( برای بوگاتی ) درست کنم و فایلش رو در دسترس پرسنل بزارم [ البته خودم این رو انجام نمیدم و به یک متخصص این کار که یکی از رفیقام هستن می سپارم که طرح یک ماشین با کیفیت خیلی بالا درست کنند ] امیدوارم که مورد استقبال قرار بگیره و انجام بشه سپاسگزارم تا تلخی الکل رو نچشی ! به شیرینی بعد مستی هم نمیرسی هر کیفی کیفری داره ++ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در February 16 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 منطقیه حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 اگه بشه خوبه نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 علی بعد از ۶ ماه لانچر اندوید داد با هزاران باگ و کرش بعد میگی بوگاتی بیاره ؟ نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slasher ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 امیدوارم یروزی داج چلنجر به این بازی اضافه شه واقعا شاهکاره نقل قول ما شرریم و شرارت از عشقه و دیگر هیچ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 هر کدام از این ماشین ها اضافه و درون دی اس قرار بگیرد ما مواجه با قیمت های نجومی میشویم لطفا به سلطان و اینفرنوس بسنده باشید نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 بماند که عید خبراییه (2 عدد ماشین جدید) نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.