MamadSaleh ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 باسلام. پیشنهاد من این است که داخل فروم برای هر کلن یه گروه داخل فروم زده بشه کاربرد:هرکسی که بخواد عضو کلن بشه داخل فروم اعلام میکنه و بنا به صلاح دید لیدر کلن درخواست فرد یا قبول یا ردکنه. میشه داخل همین گروه ها اطلاعیه های کلن داده بشه یا نظر سنجی بزارن و میشه که دوتا گروه باشه یکی عمومی و یکی هم برای اعضای کلن . اگر میشد قابلیت چت با بچه های کلن داخل فروم داشت عالی میشد. ممنون میشم نظر بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 با سلام ایده خوبی هست موافق هستم ( + ) ولی نه اینکه اینجا بگن همون داخل بازی ببینم و درخواست بدن فک کنم بهتره ولی اره وقتی عضو کلن شد یک گروه اینجا برای ما بیاد و وقتی از کلن رفتیم گروه هم برای ما پاک بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 10 دقیقه قبل، ninjax گفته است: با سلام ایده خوبی هست موافق هستم ( + ) ولی نه اینکه اینجا بگن همون داخل بازی ببینم و درخواست بدن فک کنم بهتره ولی اره وقتی عضو کلن شد یک گروه اینجا برای ما بیاد و وقتی از کلن رفتیم گروه هم برای ما پاک بشه ممنون از پیشنهادت☺ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 40 دقیقه قبل، salehhh گفته است: باسلام. پیشنهاد من این است که داخل فروم برای هر کلن یه گروه داخل فروم زده بشه کاربرد:هرکسی که بخواد عضو کلن بشه داخل فروم اعلام میکنه و بنا به صلاح دید لیدر کلن درخواست فرد یا قبول یا ردکنه. میشه داخل همین گروه ها اطلاعیه های کلن داده بشه یا نظر سنجی بزارن و میشه که دوتا گروه باشه یکی عمومی و یکی هم برای اعضای کلن . اگر میشد قابلیت چت با بچه های کلن داخل فروم داشت عالی میشد. ممنون میشم نظر بدید درود. همین الان هم لیدر های محترم کلن ها میتونن در فوروم گروه ایجاد کنند! به همین سبب (-). اما میشه به شکل دیگری اجرا کرد... میشه به جای اینکار،لیدر تواناییِ مشاهده اعضای کلن خودش رو داخل فروم داشته باشه تا عضو گروه اختصاصی خود کنه... بدرود! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 (ویرایش شده) جالب بود ولی فکر نکنم اجرا شه ویرایش شده January 2 توسط Semtex لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 ۱ ساعت قبل، Semtex گفته است: جالب بود ولی فکر نکنم اجرا شه ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 منم موافقم + خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 اتفاقا خود Ali با این مورد موافقه و صحبتاش رو کرده و احتمالا تو آینده براش برنامه داره. به این صورت که برای هر کلن قسمتی از فروم رو بدن که داخل اون بتونن قوانین، عضویت، توضیحات و تاپیک ازاد و غیره داشته باشن. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 @Supervisor سیگارتم افسرده شده خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 2 ساعت قبل، Alarm گفته است: @Supervisor سیگارتم افسرده شده ... جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 @Supervisor سرعت فروم اینقدر کنده که فقط اصحاب کهف میتونن توش فعالیت داشته باشن.. نظرمه گروه ها رو تو تلگرام بزنن :// 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 نظرم - هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 1 ساعت قبل، Champ گفته است: نظرم - هست. میشه بپرسم چرا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 6 ساعت قبل، salleh گفته است: میشه بپرسم چرا؟ بنده دلیلی نمیبینم که گروهی ساخته بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 برای اطلاعیه ها و نظر سنجی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saddra ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 سلام موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده