Javad313 ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 درود و خسته نباشید به تمامی کارکنان ارساکیا من لبتاب خودم را شب در حالت sleep قرار داده بودم ( لبتاب باتری نداشت و به برق مستقیم وصل بود ولی سر راه برق , محافظ گزاشته بودم ) شب یک قطعی برق ناگهانی رخ داد و لبتاب خاموش شد صبح وقتی لبتاب رو روشن کردم دیدم FPS بازی خیلیی پایین اومده ( FPS من 90 بود ولی 40 شده بود و در CNN به 8 هم میرسید ) بازی های دیگه رو هم امتحان کردم ولی فقط و فقط FPS این بازیم خراب شده بود اگر میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم دوباره FPS قبلیم رو بگیرم خیلی ممنونم. تا تلخی الکل رو نچشی به شیرینی مستی هم نمیرسی هر کیفی کیفری داره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 (ویرایش شده) @Javad313 درود موارد زیر خلاصه سازی شده: موقع بازی یا انجام هر کاری که سیستم شما باید با حداکثر توان کار کنه مطمئن شو که حالت Power GPU رو به حداکثر تنظیمات موجود در لپ تاپ تغییر بده. به همین دلیل برای حفظ عمر باتری هنگام تماشای ویدئو یا گشت و گذار در وب برق را روی حالت Power Saving تنظیم کنید. تنظیمات NVIDIA و گرافیک بازی رو به کمترین حالت برسونین: از لانچر بازی F11 رو بزنین و گذینه های Grass Efect & Vehicle mod & Skin mod رو خاموش کنین حالت گیم مود لپ تاپ رو فعال کنین (شاید کمکتون کنه) اخرین نسخه DirectX رو دانلود و نصب کنین پ.ن: اگه جوابی نگرفتین اعلام کنین اگه راه حل دیگه ای بود راهنمایی کنیم ویرایش شده December 28, 2023 توسط Password نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در December 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 @Password بنده ویندوز ۱۰ هستم ، مطالبی که فرستادید رو نمیتونم اجرا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در December 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 ولی بازم وقتی تنظیمات f11 و گرافیک رو مثل تصویر بالا انجام دادم باز هم هیچ اتفاقی رخ نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 سلام خدمت تمام کارکنان ارساکیاگیم وقتتون بخیر. من ۲ روز پشت سر هم دارم کرش میخورم و اصلا نمیتونم وارد گیم شم و هیچ ادمینی پاسخگو نیست اگر میشه مشکل من رو حل کنید با تشکر. اینم متنی که مینویسه. ۲ بار بازی رو حذف نصب کردم اینترنتم هم اوکیه هیچ مودی هم در کار نیست. نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 5 ساعت قبل، shayanaghaei گفته است: سلام خدمت تمام کارکنان ارساکیاگیم وقتتون بخیر. من ۲ روز پشت سر هم دارم کرش میخورم و اصلا نمیتونم وارد گیم شم و هیچ ادمینی پاسخگو نیست اگر میشه مشکل من رو حل کنید با تشکر. اینم متنی که مینویسه. ۲ بار بازی رو حذف نصب کردم اینترنتم هم اوکیه هیچ مودی هم در کار نیست. بازی رو یکبار Force stop و بعد Clean data + Clean cash بزنین، بعد برنامه رو حذف کنین. مجدد برنامه رو نصب و دسترسی کامل بدید بهش و نتیجه رو بگین نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ در 23:43، Supervisor گفته است: بازی رو یکبار Force stop و بعد Clean data + Clean cash بزنین، بعد برنامه رو حذف کنین. مجدد برنامه رو نصب و دسترسی کامل بدید بهش و نتیجه رو بگین سلام و دورد خدمت شما دوست عزیز من اینکارو میکنم ولی تو گیم که میرم خیلیا به من میگن نسخه جدید اومده باید اونو نصب کنی نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ در 23:43، Supervisor گفته است: بازی رو یکبار Force stop و بعد Clean data + Clean cash بزنین، بعد برنامه رو حذف کنین. مجدد برنامه رو نصب و دسترسی کامل بدید بهش و نتیجه رو بگین سالام مجدد خدمت شما من این کارو کردم جواب نداد تمام مراحل رو طی کردم ولی دوباره بازم کرش میخوره نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 (ویرایش شده) 6 ساعت قبل، shayanaghaei گفته است: سالام مجدد خدمت شما من این کارو کردم جواب نداد تمام مراحل رو طی کردم ولی دوباره بازم کرش میخوره مدل گوشی و نسخه اندروید رو میتونین بگین؟ ویرایش شده January 2 توسط Supervisor نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.