Javad313 ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 (ویرایش شده) درود و خسته نباشید به تمامی کارکنان ارساکیا من لبتاب خودم را شب در حالت sleep قرار داده بودم ( لبتاب باتری نداشت و به برق مستقیم وصل بود ولی سر راه برق , محافظ گزاشته بودم ) شب یک قطعی برق ناگهانی رخ داد و لبتاب خاموش شد صبح وقتی لبتاب رو روشن کردم دیدم FPS بازی خیلیی پایین اومده ( FPS من 90 بود ولی 40 شده بود و در CNN به 8 هم میرسید ) بازی های دیگه رو هم امتحان کردم ولی فقط و فقط FPS این بازیم خراب شده بود اگر میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم دوباره FPS قبلیم رو بگیرم خیلی ممنونم. تا تلخی الکل رو نچشی به شیرینی مستی هم نمیرسی هر کیفی کیفری داره ! ویرایش شده December 28, 2023 توسط Javad313 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad313 ارسال شده در December 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 بنده حتی کم کردن کیفیت بازی ، restart کردن لبتاب ، حذف و نصب کردن بازی رو هم انجام دادم ولی اتفاقی نیوفتاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 31, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 (ویرایش شده) درود، ممنون بابت گزارشتون. این مورد باگ نیست، ممکن است بابت تغییرات موقت Map باشد که موجب FPS Drop برای شما شده است. بفرمائید که با PC یا Android هستید در بازی؟ اگر با نسخه PC هستید، لطفا اطلاعات سخت افزار خود را به صورت خصوصی برای بنده ارسال بفرمائید. ویرایش شده December 31, 2023 توسط Mohny COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 به دلیل عدم پاسخ و مشارکت گزارش دهنده، این موضوع بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده