ijoker ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 بدون شرح: کلیک کن @ArthurMorgan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 نهههههههههه آرتور ابهت داشت این چه سمی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 1 دقیقه قبل، ArthurMorgan گفته است: نهههههههههه آرتور ابهت داشت این چه سمی بود یه کاری کردم شرم کنی پروف و اسمت رو با هم عوض کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 5 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: یه کاری کردم شرم کنی پروف و اسمت رو با هم عوض کنی منتظر جوکر با هوش مصنوعی باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 10 دقیقه قبل، ArthurMorgan گفته است: منتظر جوکر با هوش مصنوعی باش من در همین ثانیه و دقیقه ازت معذرت می خوام و تقاضا دارم این بازی کثیف رو تمومش کنی و در صحت و سلامت کامل با هم رفیق باشیم نظرت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 16 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: من در همین ثانیه و دقیقه ازت معذرت می خوام و تقاضا دارم این بازی کثیف رو تمومش کنی و در صحت و سلامت کامل با هم رفیق باشیم نظرت؟ متاسفانه باید بگم که تا انتقام نگیرم آروم نمیگگیرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 آرتور و داتچ ابهت دارن نکنید این کارو نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 R.I.P @ArthurMorgan نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در December 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 حیف این شخصیت مهم و بزرگ بود نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۱ در 16:36، Nigga گفته است: آرتور و داتچ ابهت دارن نکنید این کارو دیگه از بین رفت در ۱۴۰۲/۹/۱۲ در 12:56، Alonso گفته است: R.I.P @ArthurMorgan ۱ ساعت قبل، Bogart گفته است: حیف این شخصیت مهم و بزرگ بود میشه گفت "بووود" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 هر چی ابهت بود آرتور بود به فنا رفت *** Never Give Up *** نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۹ در 20:28، Pierson گفته است: هر چی ابهت بود آرتور بود به فنا رفت *** Never Give Up *** همینه دیگه زورم میرسه این کارو میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۰ در 21:37، ijoker گفته است: بدون شرح: کلیک کن @ArthurMorgan این دیگه چه سمی بود نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.