رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باز نشدن لانچر ارساکیا

ارسال‌های توصیه شده

سلام و خسته نباشید، من نسخه بازیم اورجیناله و سمپ همون نسخه ذکر شده رو دارم در سمپ هیچ گونه مشکلی ندارم اما وقتی میخوام از لانچر ارساکیا وارد شدم با یه ارور مواجه میشم

محتوای ارور:

gta_sa.exe Bed Image

C:\Windows\system32\d3dx9_42dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program agani using the original installatin media or contact your system administrator or the software vendor for support

• 3 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۹/۳ در 13:15، Amir4212 گفته است:

سلام و خسته نباشید، من نسخه بازیم اورجیناله و سمپ همون نسخه ذکر شده رو دارم در سمپ هیچ گونه مشکلی ندارم اما وقتی میخوام از لانچر ارساکیا وارد شدم با یه ارور مواجه میشم

محتوای ارور:

gta_sa.exe Bed Image

C:\Windows\system32\d3dx9_42dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program agani using the original installatin media or contact your system administrator or the software vendor for support

از طریق Administrator وارد بازی بشید فکر میکنم درست بشه.

🍁🍁

وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ🫰🏻

Blue_And_Red_Futuristic_Game_YouTube_Cha

• 3 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...