KINGFOX ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 یک روزی در شعر لس انتوس یک کارگر افغانی پیدا شد کە از قیاقە اون فهمیدیم کە یک کارگر افغانی است کە قیاقە آن این است و وقتی از ان یواشکی عکس گرفتم خواستم فرار کنم کە گفت عمو وایسا گفت: عمو ازم گل میخری من از صبح هیچی نفروختم بە تو گفتم: بیا در عوض بە تو یک چیز خوب میدهم کە آن چیز ..... بی تربیت چی فکر کردی اتوبوس میدم کە کار کنە بریم ادامە: بیا عمو جان من پولی ندارم ولی از جد جد جدە پدربزرگم یک اتوبوس دارم کە تو را سگ نمیخرد بیا بە تو بدهم و کار کن آن بچە از خوشحالی دیگر نمی توانست حرف بزن و من کلی از خوشحال شدم آن خوشحال شدم پایان. عکس از پنل کاربری: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 مسخره بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در November 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 نظر خوب بدە نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 درود از حق نگذریم زیاد جالب نبود لطفا روی بیان مطلب کار کنید و یه خورده خلاقیت به خرج بدید. به عنوان مجله روزانه مطلب مناسبی ارایه ندادید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در November 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2023 (ویرایش شده) 7 ساعت قبل، Olden گفته است: درود از حق نگذریم زیاد جالب نبود لطفا روی بیان مطلب کار کنید و یه خورده خلاقیت به خرج بدید. به عنوان مجله روزانه مطلب مناسبی ارایه ندادید. ارسلان از خوبای سم سازیه ارساکیا در ۱۴۰۲/۸/۲۸ در 18:58، ARSALAN66 گفته است: یک روزی در شعر لس انتوس یک کارگر افغانی پیدا شد کە از قیاقە اون فهمیدیم کە یک کارگر افغانی است کە قیاقە آن این است و وقتی از ان یواشکی عکس گرفتم خواستم فرار کنم کە گفت عمو وایسا گفت: عمو ازم گل میخری من از صبح هیچی نفروختم بە تو گفتم: بیا در عوض بە تو یک چیز خوب میدهم کە آن چیز ..... بی تربیت چی فکر کردی اتوبوس میدم کە کار کنە بریم ادامە: بیا عمو جان من پولی ندارم ولی از جد جد جدە پدربزرگم یک اتوبوس دارم کە تو را سگ نمیخرد بیا بە تو بدهم و کار کن آن بچە از خوشحالی دیگر نمی توانست حرف بزن و من کلی از خوشحال شدم آن خوشحال شدم پایان. عکس از پنل کاربری: ارسلان این 51k به مرتضی علی که حلال نیست چه سمی بود من دیدم اخه ویرایش شده November 22, 2023 توسط Syd نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در November 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyBesT ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 زیاد خوب نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lFarbod ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 خدایی یبار خودت بخونش ببین فهمیدی چی گفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در November 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 کیبوردم اشتباە تایپی میگیرە نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 من بودم تاپیک رو Close میکردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.