Marcello ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در UCP در بخش اپدیت ها یک مشکل نوشتاری وجود دارد که نوشته ماهیگیری (بیشتر از 300 ماهی (2) - بیشتر از 150 ماهی (1)) یک پرانتز اضافی جلوی (1) اومده و در اصل باید (1) باشه و اگه در اصل برای پایان دادن جمله داخل پرانتز باشه باید (1) ) نوشته بشه و یه فاصله بیاد جلوش تا نوشتارش رعایت بشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 احتمالا یک ( کم گذاشته شده در اول جمله. پ.ن:یزید به پرانتز من تو عمرم گیر ندادم ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyBesT ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 عجبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 20 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در UCP در بخش اپدیت ها یک مشکل نوشتاری وجود دارد که نوشته ماهیگیری (بیشتر از 300 ماهی (2) - بیشتر از 150 ماهی (1)) یک پرانتز اضافی جلوی (1) اومده و در اصل باید (1) باشه و اگه در اصل برای پایان دادن جمله داخل پرانتز باشه باید (1) ) نوشته بشه و یه فاصله بیاد جلوش تا نوشتارش رعایت بشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - یزیدتو Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 26 دقیقه قبل، Vortlu گفته است: احتمالا یک ( کم گذاشته شده در اول جمله. پ.ن:یزید به پرانتز من تو عمرم گیر ندادم من کوچک ترین باگی حتی در مورد Walton هم پیدا کنم گزارش میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 (ویرایش شده) عالی دادا هم اکنون، Alonso گفته است: ویرایش شده November 11, 2023 توسط Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 1 دقیقه قبل، Alonso گفته است: پرانتز بزرگه بسته این قبول نیست. اسپیس گذاشته نشده ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MedadRangi ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 چه دقتی داری دهنت سرویس سیست یه رته یه بی صفته صورتت مثه سینه دافت فلته همون دوتا تیکه هم حیف که رو بیته حالا برو بساز کمپین فیک توییتر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 (ویرایش شده) درود، باگ نیست. پرانتز آخر در اصل جمله ی اصلی رو میبنده. ویرایش شده November 11, 2023 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 11, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 درود. تعداد پرانتز ها تراز است و مشکلی دیده نمیشود، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده