Fail ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Cartoon.png - توضیح کامل باگ: با سلام.. در UCP ذکر شده که جاب Farmer2 و فروش Prods به ما، xp برای کلن میدهند، من چند بار Farm2 رو بالای ده دور رفتم و Prods رو بالای 600 عدد درصورتیکه به Limit XP روزانه نرسیدم، فروختم ولی XP یی دریافت نکردم، دوستانی که با PC بودن میگفتن که xp میده ولی منی که با اندروید بودم بهم xp داده نشد فکر میکنم برای کلاینت اندروید، باگ داشته باشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): باید خودتون با AG:SAMP اندروید برید تست کنید.. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ویرایش شده November 8, 2023 توسط AmuAmiir 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 من با موبایل prods زدم هر ۱۵۰ تا ۱ دونه میداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 10, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 درود، این مشکل مربوط به AG:SAMP نیست، لطفاً در صورت امکان فیلم ارسال کنید (و داخل فیلم مطمئن شوید که Xp امروز شما به سقف نرسیده است) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 فقط 4 تا Xp داد و بعد دیگه نداد اینم یهفیلم دیگه ازش (فیلم کامل حجمش زیاد میشد) • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۹ در 07:49، Ali گفته است: درود، این مشکل مربوط به AG:SAMP نیست، لطفاً در صورت امکان فیلم ارسال کنید (و داخل فیلم مطمئن شوید که Xp امروز شما به سقف نرسیده است) ارسال شد. Click 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 29, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام. متاسفانه من نتونستم این باگ رو Reproduce کنم، آیا این باگ همچنان وجود دارد؟ @AmuAmiir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 4 ساعت قبل، WhiteCollar گفته است: با سلام. متاسفانه من نتونستم این باگ رو Reproduce کنم، آیا این باگ همچنان وجود دارد؟ @AmuAmiir سلام.. الان چک میکنم اعلام میکنم، صبر کار فروش Prods دوباره تست شد، اما فیکس نشده @WhiteCollar مدرک: Click @WhiteCollar 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 میتونه یکی از دلایلش محدویت جمع کردن XP باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 5, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 @Fail لطفا در پیام من را اضافه کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، Toofan گفته است: لطفا در پیام من را اضافه کنید انجام شد ویرایش شده December 5, 2023 توسط Fail 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 5, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 @Fail مورد گزارش شده برطرف شد با تشکر از گزارش شما + انتقال یافت 8667083c70897b43596bb309276aa0ba77e544e4 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 12:28، Toofan گفته است: برطرف شد با سلام.. همچنان این مورد فیکس نشده 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2023 2 ساعت قبل، Fail گفته است: همچنان این مورد فیکس نشده هنوز سرور ریستارت نشده است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Fail نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در March 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 باتشکر. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 11 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 جوایز برای Cartoon واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده