313 ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0054_a4k.jpg در ۱ ساعت قبل، Hiner گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0054_a4k.jpg پس میگیرم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Hiner با توجه به درخواست خودتان، شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matin66 ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم ftp میکردم به یکی زدم و وانتد گرفتم بعد licenses materials Omid منو suspend کرد برای 3 ساعت و بدون هیچ دلیلی. لطفا رسیدگی شه. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Matin66 شکایت شما رد شد. ( با توجه به مدارک ارسالی از طرف افسر مربوطه کار ایشان درست بوده است ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام m/ بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون Warn فرار داد 2ثانیه بعد درجا من و وانتد 3 کرد حتی فرصت پیاده شدن از موتور رو نداد درخواست مدرک دارم چون من تا اومد وایسم وانتد داد • شاهد ها: X • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/files/12_sgy.png مونده تا برسید بونژوق مادام ویرایش شده August 9, 2021 توسط Nikootine 1 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توی جهت خلاف رانندگی میکنه و منو که میبینه از قصد ماشینش رو میکوبه به من! اصلا این طرز رانندگی برای یک پلیس مناسب نیست! • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: به دلیل وارن های هلپری و چت های اقلیت به لیدر موبوطه ارسال شد! 1 نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکیان محترم. @AnyWay شکایت شما قبول شد. اخطارات لازم به افسر مربوطه داده شد. @Gorg شکایت شما رد شد. (۱_ شما به لاین افسر مربوطه چرخیدید | ۲_ افسر مربوطه به دنبال وانتد بودند ). ویرایش شده August 9, 2021 توسط SaeedAlpha اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دارم C-9 میدم bademcall میده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک ارسال شد نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @AnyWay شکایت شما قبول شد، افسر مربوطه مجازات شدند. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، ایشون بنده رو به قتل رسوندن، در صورتی که وانتد من مربوط به اداره ی پلیس نبود، طبق نظر سوپروایزر مجموعه این کار ایراد داره و مجازاتش فکشن وارن هست (همون DM حساب میشه) • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: کلیک (مشخصه که بعد از کشته شدن به زندان منتقل نشدم اگر منتقل میشدم وارنش میومد و عکس در زندان گرفته میشد) ویرایش شده August 10, 2021 توسط AliAgent تکمیل متن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCapitan008 ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من وانتد 1 داشتم رفتم بالایه یه ساختمون بعد دیدم که یه پلیس اومد پیشم بهم وارن داد منم گفتم خوب ماشینی چیزی نداری چیکار کنیم بله منو هندز کاف کردن و گفتن از ساختمون بپر پایین. 1 اینکه High grand هست نباید با Maverick میومد؟ خب ادامش پریدم پایین بعد یه دقیقه یه پلیس دیگه با NRG-500 اومد و اونجا داشتند بحث میکردن که کی ببره کی نبره خلاصه اقا اینم دومین حرکت تخلفشون و بعدش یه پلیس با یه ماشین اومد گف بیا ببرش و این بازم سرجاش مونده بود بعد من با مایک ام گفتم خب داش بیا ببر دیگه علاف کردی مارو ایشون همچنان AFK بودن من یه مشت بهشون زدم شاید جواب بدن یه وانتد دیگه گرفتم و bnjamin که با ماشین اومده بود اومد وانتد کیل ام کرد خب دوستان شما انقد سطهتون کمه که واسه یه وانتد یک 3 تا کاپ میاد؟؟ واقعا سطح PD خیلی بالاست مدارک رو پایین میزارم!! و میدونم که لیدر محترم PD دلیلی میاره که کارشون درست بوده و درسته که هم کسی که وانتد داره رو کاف میکنن که نه وانتدش پاک شه نه میبرن به Jail و سر arrest کردن اختلاف دارن • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: بازم میگم که اگه میخواین ریجیکت کنین با یه دلیل محکم ریجیکت کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCapitan008 ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام این شکایت رو باید 5 روز پیش میزاشتم ولی نزاشتم! الان دیدم که سطح PD پایینه گفتم اینم بزارم ببینم چطوری میخوان ردش کنن • شاهد ها: همه کسایی که اون روز نزدیک PB بودن این درسته تو شلوغ ترین وقت سرور اینجا Spike بندازن؟ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCapitan008 ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در 5 ساعت قبل، MrCapitan008 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام این شکایت رو باید 5 روز پیش میزاشتم ولی نزاشتم! الان دیدم که سطح PD پایینه گفتم اینم بزارم ببینم چطوری میخوان ردش کنن • شاهد ها: همه کسایی که اون روز نزدیک PB بودن این درسته تو شلوغ ترین وقت سرور اینجا Spike بندازن؟ • مدرک/عکس یا فیلم: سلام شکایت ام رو پس میگیرم ایشون در ماموریت بودن و در مورد شکایت اولم که فیلمی دارم اگر لیدر خواستند برایشان ارسال میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جریمه باید یک جا گرفته شود; مثال: سرعت غیره مجاز 3000$ + چراغ خاموش $300 => $3300 • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-10_13-56-13-566_0w5h.avi/ https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0021_68dp.jpg ویرایش شده August 10, 2021 توسط Tiory نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 با سلام خدمت شاکیان محترم. @MrCapitan008 شکایت شما رد شد. ( 1. کاری که Ponyo کرد صحیح بود پس شکایت شما علیه Ponyo رد شد | 2. کاری که bnjamin با شما کرد موردی نداشت وانت Self Defence بصورت خودکار شده است پس شکایت شما علیه Bnjamin رد شد | 3. کار KimBerly نیز موردی ندارد همچنین ایشون چون بعد Ponyo رسیده بودن باید دخالت نمیکردن اما در مورد AFK شدن مدرکی دیده نمیشود پس شکایت شما علیه KimBerly رد شد ) @MrCapitan008 شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. @AliAgent شکایت شما در حال بررسی است... @Tiory شکایت شما قبول شد. با سلام خدمت شاکی محترم. @AliAgent شکایت شما رد شد. ( با توجه به مدارک ارسالی از طرف افسر مربوطه، شما هنگامی که وانتد یک بودید، برای PD/FBI/NG بودید، سپس وانتد Running را از طرف افسر مربوطه گرفتید، پس از نظر منطقی نباید فقط وانتد FBI میشدید، حالا به هر دلیلی این اتفاق افتاده، امیدوارم زود رفع بشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Busyboy ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بهم اول گفت بیا اینفرنوس رو بهت دو میلیون دلار بفروشم بعدش رفت فوری رو دوچرخه تا دوچرخه رو بهم بفروشه و بهم sell داد • شاهد ها: I_BuSyBoY11 • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بهم اول گفت بیا اینفرنوس رو بهت دو میلیون دلار بفروشم بعدش رفت فوری رو دوچرخه تا دوچرخه رو بجای اینفرنوس بهم بفروشه و بهم sell داد و من فهمیدم و ss گرفتم میخواست کلاه برداری کنه • شاهد ها: I_BuSyBoY11 • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 11, 2021 توسط Busyboy 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Busyboy ایشون در فکشن اداره پلیس حضور ندارند، لطفا شکایت خود را در قسمت شکایت از اعضا قرار بدید، با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi8787 ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست کیل از مدیک = FW • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک اول که درخواست کیل میکنه مدرک دوم درحال کیل دادن مدرک سوم که کیل شد و هیچ وانتدی نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به لیدر گفته شد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک ارسال شد نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 با سلام خدمت شاکیان عزیز. @Mahdi8787 شکایت شما رد شد. ( مدارک شما کافی نمیباشد ). @AnyWay شکایت شما رد شد. ( مدارک شما کافی نمیباشد ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس گرفته شد! نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @AnyWay به درخواست خودتان، شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طرف اومده تیکت بده قبل از تیکت دادنش من کشتمش وانتد اشم گرفتم بعد 30 ثانیه که من وانتد کیل بودم اومده وانتد Not paying ticket داده به کسی که C-6 اهه از کی تا حالا کسی که وانتد کیله رو وانتد تیکت میدن؟ از هلپر پرسیدم گفتن مجازات داره. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Hashish شکایت شما رد شد. ( وانتد دادن کلا خودکار شده و اگه به وانتد C-6 اجازه وانتد دادن نباشه، خود سرور اجازه وانتد دادن نمیده ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.