KiaX ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون مرا با 2تا وانتد وانتد کیل کرد • شاهد ها: bnjamin • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 24, 2021 توسط gangsafe 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /Ram بی دلیل و House قفل بوده! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/files/03b_ag-sa-0582.jpg https://uupload.ir/files/405_ag-sa-0583.jpg نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: از [ُSpeedC/] ایشان رد شدم نمیاد [Ticket/] بده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/files/hxi_tiory_01.jpg https://uupload.ir/files/xtcl_tiory_02.jpg https://uupload.ir/files/5gwt_tiory_03.jpg https://uupload.ir/files/7fv6_tiory_04.jpg این یک موضوع دیگه هست Sleep On Duty https://uupload.ir/files/niw9_ag-sa-0030.jpg 2 1 نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم:"Click" نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 @YaSiiN درود, شکایت شما تایید شد. @gangsafe درود, لطفاً Timestamp/ خود را فعال کنید، شکایت شما رد شد. @djamer درود, شکایت شما تایید شد. @KingArshiya درود, هر دو شکایت شما رد شد. @Fadaei درود, در حال بررسی لطفا صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 @Fadaei درود, شکایت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جدیدا مود شده بعد از 6ثانیه به کسی که سرعتش صفر هست بدلیل به توجهی به پلیس وانتد میدن؟ (/MT) حداقل به مدرکی که دارم فکر کنید سرعتم صفره و بعد از آخرین اخطاری که دریافت کردم در ثانیه ی 6اُو در نزدیکی افسر پلیس هستم و هیچ حرکتی ندارم. این وانتد داره؟ سطح ممبراتون • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 27, 2021 توسط PatrooN نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 @PatrooN درود, طبق مدارک ارسالی از سوی افسر مربوطه عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است, رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی که وانتد تجمو نکنید گرفتم و دارم میرم سوار ماشین شم و سوار ماشین شدم بهم وانتد تجمو نکنید میده و وانتد 6 میکنه • شاهد ها: مدرک: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 @Dilimore مدارک باید توسط خودتان جمع آوری شده باشند, رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی که وانتد تجمو نکنید گرفتم و دارم میرم سوار ماشین شم و سوار ماشین شدم بهم وانتد تجمو نکنید میده و وانتد 6 میکنه • شاهد ها: ..... مدرک: اکانت خودمه در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ در 18:15، Dilimore گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی که وانتد تجمو نکنید گرفتم و دارم میرم سوار ماشین شم و سوار ماشین شدم بهم وانتد تجمو نکنید میده و وانتد 6 میکنه • شاهد ها: ..... مدرک: اکانت خودمه این همون نیک نیم عوض کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 به نام خدا • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام, بنده رو به اشتباه وانتد دادن! خواهشا اگر میشه ببینم که چطوری داخل 3 ثانیه 4 تا [Mg] بعد اتمام فحاشی وانتد داده؟! چرا فقط به من میده؟ مدرک: این همیشه رو من find ببینه من کجا میرم MG بده 1 نقل قول ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 با سلام خدمت شاکی عزیز @Dilimore شکایت شما رد شد. (لطفا فرم شکایت را اصلاح نمایید و مجددا ارسال کنید) 1 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی که وانتد تجمو نکنید گرفتم و دارم میرم سوار ماشین شم و سوار ماشین شدم بهم وانتد تجمو نکنید میده و وانتد 6 میکنه • شاهد ها: ..... @AliGhelion رسیدگی کنید مدرک: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 @Aminw شکایت شما رد شد. با توجه به مدارک ارائه شده توسط افسر مربوطه کار ایشان صحیح بوده. با سلام خدمت شاکی عزیز @Dilimore شکایت شما رد شد, مدارک شما کافی نمی باشد در صورت داشتن مدارک کامل تر مجددا ارائه نماید. نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی که وانتد تجمو نکنید گرفتم و دارم میرم سوار ماشین شم و سوار ماشین شدم بهم وانتد تجمو نکنید میده و وانتد 6 میکنه • شاهد ها: ..... @AliGhelionرسیدگی کنید مدرک: طبق قانون روی وانتد تجمو نکنید نباید دوباره /MG بدن این رو من از ادمین @BiG پرسیدم و گفتن مجازات میشه اگر کسی بده حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. ویرایش شده March 4, 2021 توسط Dilimore نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به من وانتد بی مورد ignoring cop داد در حالی که من تجمع نکردم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAminSade ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام این فرد Redux چون تایم Ticket یکی از اعضای دیگر نرسیدند که Ticket بدن اینا انگاری ناراحت شدند =( بعدش اومدن جایه من . الکی من رو بدون اینکه اخطار بدند Wanted 1 کردن منو و 3 ساعت مجوز رانندگی من رو گرفتند و از اون جالب تر فرد دیگه که حالا من به اون خیلی کاری ندارمش اومده و منو که روی متور Cuff هستم رو داره ML میکنه و به من Wanted 3 میده لطفا پیگیری کنید مرسی • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://s17.picofile.com/file/8426927926/bandicam_2021_03_04_17_12_10_159.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNinjas ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اومده و رابر های مارو دمیج میده و کیل میده وقتی هم ازشون میپرسید [/TogCollab] بوده یا خیر میگن فروم فروم, درخواست مدارک دارم که از طرف گارد ملی [/TogCollab] بوده و یک PD ورود کرده به راب ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/hsbo_avc_k5gubgqr9hshhsv1ack4hmgdra7dlu_2021-03-01_23-12-54_trim.mp4/ فیلم بسیار بسیار کامله ولی با این حال برای اینکه شکی باقی نمونه SS در پایین گذاشته میشود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Dilimore شکایت شما تایید شد, افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند. با سلام خدمت شاکی محترم @AliBozorG شکایت شما رد شد, با توجه به مدارک ارائه شده توسط افسر مربوطه کار ایشان صحیح بوده. با سلام خدمت شاکی محترم @MohammadAminSade شکایت شما تایید شد, افسر Redux یک اخطار اقلیت دریافت کردند. و همچنین افسر SplinterCell یک اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده AFK بودم و وانتد داشتم اومدم دیدم مردم.درخواست مدرک دارم ازشون • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Cenator شکایت شما رد شد, با توجه به مدارک ارائه شده توسط افسر مربوطه کار ایشان صحیح بوده. نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mojikhan ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دوست عزيزي كه ميبينيد من باهاش همكاري كردم اولش دوستم و زدم بهم سيويل اتك داد بعد اينكه به من گفت هندزآپ كن نكردم حتي ماشين پيدي هم نداشت هر كاري گفت كردم حتي سوار ماشين شخصيش شدم ملي باز 3 وانتدم كرد وه اينكه مشتتتم. بيدليل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @AmiNinjas شکایت شما تایید شد, افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند. 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: MG/ بی دلیل تا اونجایی که من میدونم ساکت دم PB واستادن tajamo نیست. اگر غیر از اینه درخواست مدرک دارم از ایشون. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.