99mrbig99 ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم ماهی میگرفتم که دیدم ایشون منو بی دلیل کشتن حتی وانتد هم نداشتم • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 19, 2020 توسط 99mrbig99 نقل قول DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم. @99mrbig99 شکایت شما مربوط به این اقلّیت نیست.پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/...dragon....png[/img] • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: و • توضیحات: بطور کامل مشخصه در تصویر که ایشون به بنده tazer زدن و در همون حالت tazer شروع کردن به من spray میزنن.و همکارشون نیلو هم در حال تیراندازی هستشو اولن در حالت tazer نمیشه تیر اندازی کرد و دومن اینکه من باید بلند میشدم سرپا تا بعد ایشون به بنده اسپری بزنهو • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 21, 2020 توسط mohhamadhadi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم. @mohhamadhadi شکایت شما رد شد. از خودتون قانون نسازید. نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: از ایشون مدرک میخوام چرا lic weapon مون suspend کردن؟ من بیشتر از یک تیز شلیک کردم که اونم دستم خورد ؟ازشون میخوام مدرکی دارن بدن ما ام ببینیم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با ماشینم از کناره ماشین ایشون رد شدم و بعد از چند ثانیه متوجه شدم که ایشون بی دلیل به من وانتد داد • شاهد ها: شاهدی ندارم. توی عکس همه چی معلومه • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 با سلام خدمتِ شاکیانه محترم. شکایت هردو نفر شما رد شد.شکایت اوّل:طبقِ مدارک ارسالی توسط افسر مورد نظر شما, شما اقدام به تیر اندازی و پنچر کردنه ایشون کردید.شکایت دوّم:طبقِ مدارک ارسالی توسط افسر مورد نظر شما, شما بگونه ای از لاین مخالف به این افسر کوبیدید که ایشون ماشینشون منفجر شد. نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /MT Cop به Cop? • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 25, 2020 توسط djamer نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 با سلام. @djamer شکایت شما رد شد. برای تست بود بنده هم اونجا حضور داشتم. نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! پیروز و سربلند باشید. 1 نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad2260 ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 (ویرایش شده) توضیحات: ایشون من در حالی که تو بزرگراه LV در حالی که داشتم مت می گرفتم SPEEDC گذاشت و همون طور که میدونید تو بزرگراه ها در 160km تیکت میدن ولی ایشون تو 100km به من تیکت داد اولش نمیخواستم قبول کنم ولی بعدش تهدید به وانتد 3 کرد امیدوارم سریعا مجازات شه • شاهد ها: کسی نبود فقط خودم بودم • مدرک/عکس یا فیلم: ایشون خیلی راخت تو بزرگراه تو 100 کیلو متری منو تیکت داد تو عکس همه چیز مشخصه ویرایش شده August 26, 2020 توسط Mohammad2260 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 توضیحات:ایشون در بزرگراه LV یک SPEEDC گذاشته اونم چی 100Km بر ساعت زده و منو جریمه کرده اول نمیخواستم acc کنم ولی تهدید کرد که وانتد ۳ میده بقیش تو عکس معلومه • شاهد ها: فقط خودم بودم • مدرک/عکس یا فیلم امیدوارم مجازات شه طبق قانون پلیس های دپارتمان در بزرگراه ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت گذاشته بشه ولی ایشون ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت گذاشته و توی ۱۳۷ کیلو متری بهم وانتد داد نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. شکایت شما پذیرفته شد. اینجا اتوبان هست و SpeedC/ باید 160 باشد. پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جدیدن C-3 میره فیش میگیره؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/5yiihlzgpz9z/AG-SA-0627.jpg.htmhttp://uplod.ir/u3lpbvd0f417/AG-SA-0628.jpg.htmhttp://uplod.ir/t5kpz1w9mkdb/AG-SA-0629.jpg.htm نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @GelofeN شکایت شما پذیرفته شد, اخطار های لازم به افسر مورد نظر داده میشود. پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moein ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم با موتور فاگیو بعد از چهار راه حرکت میکردم این شخص با یکی دیگر از پلیس ها در حال دویِل در وسط خیابون بودن و من بهشون خوردم و سریع وانتد میده !! به چه حقی ؟ ایشون موظفه مدرک ارایه بده خیلی الکی و به ناحق وانتد داده از اون طرف invisble میاد و منی که وانتد 2 دارم میکشه ؟ چرا هیچی سر جاش نیست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با اینکه لول من 19 ایشون پول تیکت لول 20 میدن سرعت غیر مجاز: • سطوح 3-1: 50$ • سطوح 7-4: 200$ • سطوح 12-8: 500$ • سطوح 13-19: 1,000$ • سطوح 20-40: 1,500$ • سطوح +40: 3,000$ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: در 10 دقیقه قبل، Sam3 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با اینکه لول من 19 ایشون پول تیکت لول 20 میدن سرعت غیر مجاز: • سطوح 3-1: 50$ • سطوح 7-4: 200$ • سطوح 12-8: 500$ • سطوح 13-19: 1,000$ • سطوح 20-40: 1,500$ • سطوح +40: 3,000$ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل قبل از اینکه وارد PB بشم لاینسس گان منو برای ۳ ساعت suspend کرد تا نتونم وارد PB بشم لطفا سریعا رسیدگی بشه و FW بگیره • شاهد ها: OVERWATCH • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Mohammaddt1 شکایت شما رد شد. طبقِ مدارکِ ارسالی توسط افسر موردِ نظر, شما لاستیک ماشینِ ایشون رو پنچر کردید و ایشون کاملاََ درست مجوّز شمارو ساسپند کردن. نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده تحت تعقیب بودم(Wanted) و به شخص داشتم تیر میزدم و میکشتم و کار های دیگه که اونا مجازات بنده رو انجام داده بودن(Call 110/). بنده همچنان داشتم تیر میزدم ایشون اومدن 2بارMS دادن از پشت بنده و دستگیر کردن،وسط راه ایشون چند ثانیه واستاد و بعد مجوز تفنگ بنده رو برای 3ساعت مسدود کردند.(توجه کنید که بنده از چند ادمین،هلپر و چند سابقه دار در اداره پلیس سوال کردم و گفتن نباید در زمانی که Wanted بودم اقدام به گرفتن مجوز میکرد.) • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 در 48 دقیقه قبل، Panda گفته است: با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Mohammaddt1 شکایت شما رد شد. طبقِ مدارکِ ارسالی توسط افسر موردِ نظر, شما لاستیک ماشینِ ایشون رو پنچر کردید و ایشون کاملاََ درست مجوّز شمارو ساسپند کردن. نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! پیروز و سربلند باشید. لطفا مدرک ارسال شده رو برام بفرستید چون مطمئنام اشتباه رخ داده من اصلا گان نداشتم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام بنده سوار بر وسیله نقلیه خود بودم که دیدم یک فردی ک وانت داشت در کنارم بنده g کرده و حواسم نبود یهو یک پولیس اومد و با یه اخطار و 3 ثانه بعدش به بنده وانتد دادند من عکس اون یک اخطار و 1 مین قبلش رو میزارم که ببینید فقط 1 اخطار داده است ((در عکس اول اون وانتد و در عکس دوم 1 مین قبل از دادن وانتد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: امیدوارم رسیدگی شه نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 با سلام خدمتِ شاکیانه محترم.@83mehrdad83 شکایتِ شما تحتِ بررسی میباشد.@Alireza1185 شکایت شما رد شد. علّتِ ردِ شکایتِ دوّم: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! پیروز و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: W 3 دادن بصورت کاملا بیخودی ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 3 نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 با سلام خدمتِ شاکیانه محترم. شکایت شما پذیرفته شد, افسرِ موردِ نظر شما یک اخطار لفظی دریافت کرد. @83mehrdad83 شکایت شما رد شد. @Mamadcocmrk علّتِ ردِ شکایت: طبقِ مدارکِ ارسالی توسط افسر خاطی, شما روبه روی ایشون اقدام به تیراندازی کردید و ایشون بهتون Mt/ دادن که بمونید مجوّز اسلحه شمارو ساسپند کنن که شما همکاری نکردید و وانتد دریافت کرید, در غیر این صورت کار افسر مربوطِ صحیح بوده است.نکته: از شکایت های بی خود و بی علت خودداری کنید.پیروز و سربلند باشید. 1 نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسط چهارا ساس بن کردن لاینس متریال بدون حتی دلیل دوست عزیز یک ادم عقده ای اگ بگه که مدرک داره کاملا دروغ گفته چون وسط چهاراه سف زونه نه میشه گان ساخت نه dmکرد • شاهد ها: تمام کسای ک داخل چهاراه بودن • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.