Alarm ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 8 ساعت قبل، ijoker گفته است: ها؟ هاااااااااااااااااااااااا؟ داداش جنسیت ما رو تغییر نده دیگه شوخی شوخی با جنسیت هم شوخی؟؟؟؟ خواستم اطلاعات عمومیم بالا بره نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ در 08:01، Alarm گفته است: خواستم اطلاعات عمومیم بالا بره اطلاعات شناسنامه دیگران رو تغییر نده که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 3 ساعت قبل، ijoker گفته است: اطلاعات شناسنامه دیگران رو تغییر نده که اوهوم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 8 دقیقه قبل، Alarm گفته است: اوهوم خودت دختری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 53 دقیقه قبل، ijoker گفته است: خودت دختری؟ اره داداش شماره بدم پاره کنی؟ نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 30 دقیقه قبل، Alarm گفته است: اره داداش شماره بدم پاره کنی؟ من که می خواستم جبران کنم خودت یه بحث دیگه رو شروع کردی شمارت رو برام بفرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 2 ساعت قبل، ijoker گفته است: من که می خواستم جبران کنم خودت یه بحث دیگه رو شروع کردی شمارت رو برام بفرست بیا پیوی نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.