Vortlu ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 8 دقیقه قبل، AmuAmiir گفته است: جدیدا داشتم با تاکسی مسافر میبردم، راهمو بسته بودن، میگفتن باید پول بدی تا بزاریم رد بشی از اون لا به لا رد شدم دیدم رو مایک فحش ناموسی میدن همشون هم بچه... خدایی اینا رو کیی اینجا راه میده؟ همین علی یدونه از بهونه هاش برای اینکه AG:SAMP رو تو بازار و مایکت نزاریم این بود که همچین افرادی به سرور نیان.. پس اینا اینجا چیکار میکنن؟؟ @Ali لو رفتیم حاجی فهمیدن چرا لانچرو نمیزاریم تو مایکت نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 ۱ ساعت قبل، vartoluYT گفته است: @Ali لو رفتیم حاجی فهمیدن چرا لانچرو نمیزاریم تو مایکت نه ولی دلیل اصلیشو یجا گفت نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 2 دقیقه قبل، AmuAmiir گفته است: نه ولی دلیل اصلیشو یجا گفت آره گفته بود به خاطر اینکه یه درصدی از سود مجموعه به اونا میرسه و دیگه در واقع شاید بازی برای مایکت بشه. همینطور پرداخت درون برنامه ای مایکت پس از پرداخت یه سری مبالغ مثل خرید گولد یه پولی رو ور میداره که این بده. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 داش تو برو یه ساعت بشین اونجا فقط تماشا انقد خوب چپ میشنو میزنن به هم فحش میدن از حال میری انقد میخندی یه سری فحش هایی هم میدن که تو عمرم من نشنیدم نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۶ در 17:15، MrJoker گفته است: داش با بچه حرف بزنی تو سرشون چیزی فرو نمیره خودمونم بچه بودیم دیگه تنها راهش اینه تفنگ بگیری از دم همه رو بزنیم داش حتی منو رفیقام واسه همین یه گروه هم زده بودیم هر روز انلاین میشدیم با بچه ها میشستیم همه رو کیل میکردیم نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در October 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۶ در 06:45، MrJoker گفته است: من یکی از تفریحام اینکه با دوستم میرم اونجا میبینم یکی کرم میریزه میرم دنبالش تا نزدیکیی رسوند بار می ترکونمشون واقعا خیلی حال میده اقلبشون از دفعه بعد ادم میشن داش با بچه حرف بزنی تو سرشون چیزی فرو نمیره خودمونم بچه بودیم دیگه تنها راهش اینه تفنگ بگیری از دم همه رو بزنیم حق نصف شکایتامون سر فشاری کردن همین بچه سالاس که تراکر کار می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در November 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۹ در 01:32، AmuAmiir گفته است: میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ شما کلا میخوای از اون مسیر رد بشی باید یه دست آیت الکرسی رو با صوت بخونی تا شاید بتونی از اونجا رد بشی دقیقا، داری لاین خودتو میری، براش جا باز میکنی، باز میاد تو خاکی عمدا میزنه بهت. با خودش میگه مثلا چیکار میخوای بکنی همیشه که رو ریکورد نیستی. اکثر اوباش هایی هم که انجام میشن حوالی تراکره چون اکثر مردم کینه دارن ازشون. اینا هم بنظرم آدمایی هستن که کمبود عاطفی دارن یا به خاطر یه سری از مشکلاتی که دارن عقده هاشونو سر بقیه خالی میکنن. بیشتر از 75% شون اصلا برای کار نمیان و فقط برای اذیت و آزار میان کامیون ورمیدارن. با ماشین رایگان از جلو تراکر رد میشی له و لوردت میکنن؛ چه برسه با ماشین خودت بیای اون وسط بتونی سالم رد شی. ماشین هم به قول شما مال خودشون نیست که هر چیزیشم بشه میرن عوض میکنن. نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2023 بسم الله الرحمن الرحیم نگران نباشید دوستان بنده خودم این مشکل رو برسی میکنم یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 18 ساعت قبل، PARASTARFADAi گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم نگران نباشید دوستان بنده خودم این مشکل رو برسی میکنم یا علی دکتر جاناتان شما را چه به سمپ؟ نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در November 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 عقل ندارن نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 1 ساعت قبل، PARASTARFADAi گفته است: با سلام و درود دوست عزیز بنده پرستار کودکان سمپ هستم یا علی یه کودکی است به نام ArminGod و poker1234 اینها ادب نیاز دارند نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 35 دقیقه قبل، PARASTARFADAi گفته است: سلامی مجدد به @SeniorBlack عزیز Armin god : ban امشب شب خوبی هستش برای ارتباط دوست عزیز حتما امشب با poker1234 ارتباط برقرار میشود یا علی علی یارت نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در November 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۹ در 01:32، AmuAmiir گفته است: تریاک نزدن گواهینامه ندارن.. رانندگی بلد نیستن.. ماشینه جابه دیگه، ماشین خودشون نیست که هواشو داشته باشن.. بترکه میرن یکی دیگه برمیدارن یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ شما کلا میخوای از اون مسیر رد بشی باید یه دست آیت الکرسی رو با صوت بخونی تا شاید بتونی از اونجا رد بشی یه مهد کودکم باید بیاد سرور که این بچه ها برن اونجا نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۹ در 22:39، Syd گفته است: داداش حالا اینا که هیچی....بدترین جا فقط همون محل getjob تراکره، از بالا اون پل بخوای رد شی باید یه دور قرانو از حفظ بخونی نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در December 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۷ در 23:50، Supervisor گفته است: گناه که ندارن، این واسه همه روشنه... کم بیمه مردم رو اینا نترکوندن، کم رو اعصاب بقیه نرفتن، کم چوب نکردن تو کار بقیه... حرف هم متوجه نمیشن، بلاخره یکی باید درستشون کنه کاملا درسته و دمتم گرم در ۱۴۰۲/۷/۱۸ در 13:03، Fail گفته است: جدیدا داشتم با تاکسی مسافر میبردم، راهمو بسته بودن، میگفتن باید پول بدی تا بزاریم رد بشی از اون لا به لا رد شدم دیدم رو مایک فحش ناموسی میدن همشون هم بچه... خدایی اینا رو کیی اینجا راه میده؟ همین علی یدونه از بهونه هاش برای اینکه AG:SAMP رو تو بازار و مایکت نزاریم این بود که همچین افرادی به سرور نیان.. پس اینا اینجا چیکار میکنن؟؟ داداش الان دیگه مایکتو بازار هم نباشه گوشی هست. همین برای یه بچه سال کافیه که بیاد و همه چیو خراب کنه. در واقع موبایل دست بچه دادن اشتباهه. نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 (ویرایش شده) هعی خدا چقدر ماشین من سر این بچه ها ترکید *** Never Give Up *** ویرایش شده December 20, 2023 توسط TheLast نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danielhameeed ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 جدی جدی اونروز با هاترینگ داشتممیرفتم از اون مسیر یکی متولد ۹۱ منو دید منم یواش میرفتم لاین خودم سریع با کامیون گرفت روم ماشین کم موند بترکه منم فشاری شدم از شانس دلال اسلحه بودم دل سیر با اسلحه عقده هامو خالی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در December 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۳۰ در 01:51، Danielhameeed گفته است: جدی جدی اونروز با هاترینگ داشتممیرفتم از اون مسیر یکی متولد ۹۱ منو دید منم یواش میرفتم لاین خودم سریع با کامیون گرفت روم ماشین کم موند بترکه منم فشاری شدم از شانس دلال اسلحه بودم دل سیر با اسلحه عقده هامو خالی کردم خدا رو شکر میکنم که هم وطنی های خوبی چون شما دارم منم داشتم میرفتم از لاین خلاف داشت میومد منم رفتم لاین خلاف که نزنه بهم عمدی اومد زد بهم. بارش پرت شد پایین منم کمبتو در آوردم و نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۹ در 01:32، Fail گفته است: تریاک نزدن گواهینامه ندارن.. رانندگی بلد نیستن.. ماشینه جابه دیگه، ماشین خودشون نیست که هواشو داشته باشن.. بترکه میرن یکی دیگه برمیدارن یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ شما کلا میخوای از اون مسیر رد بشی باید یه دست آیت الکرسی رو با صوت بخونی تا شاید بتونی از اونجا رد بشی حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 حق نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 20:30، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. حق گفتی نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 خودم شغلم تراکر هستش و متوجهم چی میگی، و بابت رفتار و رانندگی بعضیا عذر میخوام و این دسته از تراکر ها نه تنها به شما میکوبن، به تراکر های دیگه هم میکوبن الخصوص اون سر بالایی قبل پل پیشنهادم اینه، موقع ای که یه کامیون دیدید میانبر بزنید/سرعت رو کم کنید/ازش به اندازه کافی فاصله بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 سلام به همه دوستان متاسفانه یه همچین موضوعی ازار دهنده ای وجود داره افرادی که برای خنده و خوشی خودشون بقیه رو ازار میدن و کام بقیه رو تلخ میکنن متاسفانه توی جاب تراک خیلی زیاد هستن با گان بالای پل کمپ میکنن راه رو میبندن یا حتی دیدم که سی فور هم میزارن توی جاب باس نیز چون پلیر های سطح پایین هستن و توانایی شناسایی سی فور ندارن تو چکپوینت اول سی فور میزارن و بازی رو به کام خودشون شیرین و به کام دیگران تلخ میکنن دوستان پیشنهاد من اینه که زیاد حساس نباشید چون خودم خیلی اونجا ضرر کردم و دوستان تراکر حتما گان داشته باشید چه جهت کیل یا جهت ترسوندن نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 13 ساعت قبل، MK4 گفته است: پیشنهادم اینه، موقع ای که یه کامیون دیدید میانبر بزنید/سرعت رو کم کنید/ازش به اندازه کافی فاصله بگیرید میتونید به جای این پیشنهاد، از ماشینتون پیاده بشید و از دستور Creategun/ استفاده کنید. نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.