Semtex ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 با سلام خدمت تمام بازیکنان ارساکیا گیم مشکل برای 2 تا فکشن وجود داره در این مورد از زمانی که وانتد Biz Robbery C-6 شده فکشن FBI , PD یه مشکل داریم که وانتد های Biz Robbery در زمانی که Collab NG بسته هستش برای ما ایجاد مزاحت میکنند مثلا جلوی جیل داریم Arrest/ میکنیم ماشین میترکونند و ما نمیتونیم حتی به این فرد کوچک ترین دمیج ای بزنیم مطمینم بیشتر ممبر های FBI و PD حرف های بنده رو متوجه میشن و درک میکنند پیشنهاد من اینه در زمانی که اون فرد به ما تیر میزنه وانتد اش متعلق به فکشن ما هم بشه مخفی کننده @Supervisor @TheExpert @iKiarash @Blue @AbbasMZ @visage @iKamyar @Szell @ZombieRanger @Guardian @Iranian @Rutten @AbbasMZ @Vince @BuTleR @ForgeT @VicTiM @ArSaCiA @AmirMahdi @Toofan @Meli 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 شدیدا موافقم نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 پیشنهاد واجبیه + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 با سلام پیشنهاد بنده اینه که در این مواقعی که اون مجرم داره به اعضای PD و FBI اسیب می زند، ( این مورد نه تنها در مورد درجه تحت تعقیب Biz robbery باشه، بلکه در تمامیه موارد بسیار اثر گذار است ) دسترسی برای PD و FBI باز باشه که این مجرم رو بکشند و زمانی این مجرم کشته میشه باز داشت می شود ( در مکان هایی مثل داخل LSPD یا LVPD مکانی وجود دارد که می توان جهت نگهداری از افراد بازداشتی استفاده کرد ) و به نزدیک ترین بازداشتگاه منتقل شوند، و در بازداشتگاه قرار میگیرند تا زمانی افراد اقلیت به بازداشتگاه بروند و به مجرم رسیدگی کنند LSPD: مخفی کننده LVPD: مخفی کننده و با به وجود امدن چنین سیستمی فکر می کنم از سوء استفاده های زیادی هم جلوگیری می شود اعضای کاپ هم فکر نمی کنم مخالفتی با این مورد داشته باشند @ArSaCiA 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 با توجه به نظرات دوستان (+) برای شما. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 2 ساعت قبل، Semtex گفته است: پیشنهاد من اینه در زمانی که اون فرد به ما تیر میزنه وانتد اش متعلق به فکشن ما هم بشه پیشنهاد خوبیه موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vince ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 10 ساعت قبل، Semtex گفته است: با سلام خدمت تمام بازیکنان ارساکیا گیم مشکل برای 2 تا فکشن وجود داره در این مورد از زمانی که وانتد Biz Robbery C-6 شده فکشن FBI , PD یه مشکل داریم که وانتد های Biz Robbery در زمانی که Collab NG بسته هستش برای ما ایجاد مزاحت میکنند مثلا جلوی جیل داریم Arrest/ میکنیم ماشین میترکونند و ما نمیتونیم حتی به این فرد کوچک ترین دمیج ای بزنیم مطمینم بیشتر ممبر های FBI و PD حرف های بنده رو متوجه میشن و درک میکنند پیشنهاد من اینه در زمانی که اون فرد به ما تیر میزنه وانتد اش متعلق به فکشن ما هم بشه نمایش محتوا مخفی @Supervisor @TheExpert @iKiarash @Blue @AbbasMZ @visage @iKamyar @Szell @ZombieRanger @Guardian @Iranian @Rutten @AbbasMZ @Vince @BuTleR @ForgeT @VicTiM @ArSaCiA @AmirMahdi @Toofan @Meli نظرم راجب این مورد مثبت نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 صد در صد موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 موافقم ولی در این مواقع میتونید ازش شکایت کنید و ایشون مجازات میشوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blue ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 موافقم و نظرم + هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 12 ساعت قبل، Semtex گفته است: پیشنهاد من اینه در زمانی که اون فرد به ما تیر میزنه وانتد اش متعلق به فکشن ما هم بشه با سلام با پیشنهادت موافقم همچنین ما یک همچین مشکلی رو در مورد وانتد هایی مثل Bademcall داریم که وقتی به طرف Running میدی در صورتی که PD بودی وانتد از روی PD برداشته میشه و به FBI اضافه میشه (این مثالی که زدم در مورد وانتد یکو دو بود) در مورد همه اینها من پیشنهاد میدم وانتد هارو اشتراکی کنید تا خودمون هم بتونیم بزنیم نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKiarash ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 موافقم+ نقل قول :My accounts :My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 با سلام به زودی وانتد های بیز رابری اشتراکی بین 3 اقلیت خواهند شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 1 ساعت قبل، Omid گفته است: با سلام به زودی وانتد های بیز رابری اشتراکی بین 3 اقلیت خواهند شد! دلم خواست نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 2 ساعت قبل، Omid گفته است: با سلام به زودی وانتد های بیز رابری اشتراکی بین 3 اقلیت خواهند شد! به به ما هم پول پول پول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 نظرم ( + ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۱ در 23:46، ForgeT گفته است: با سلام پیشنهاد بنده اینه که در این مواقعی که اون مجرم داره به اعضای PD و FBI اسیب می زند، ( این مورد نه تنها در مورد درجه تحت تعقیب Biz robbery باشه، بلکه در تمامیه موارد بسیار اثر گذار است ) دسترسی برای PD و FBI باز باشه که این مجرم رو بکشند و زمانی این مجرم کشته میشه باز داشت می شود ( در مکان هایی مثل داخل LSPD یا LVPD مکانی وجود دارد که می توان جهت نگهداری از افراد بازداشتی استفاده کرد ) و به نزدیک ترین بازداشتگاه منتقل شوند، و در بازداشتگاه قرار میگیرند تا زمانی افراد اقلیت به بازداشتگاه بروند و به مجرم رسیدگی کنند LSPD: نمایش محتوا مخفی LVPD: نمایش محتوا مخفی و با به وجود امدن چنین سیستمی فکر می کنم از سوء استفاده های زیادی هم جلوگیری می شود اعضای کاپ هم فکر نمی کنم مخالفتی با این مورد داشته باشند @ArSaCiA به به نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 (ویرایش شده) سلام و درود، این موضوع رو من چندین هفته قبل به کامیاب جان گفتم و ایشون قرار بود برسونن به گوش علی @RealSlimShady ویرایش شده September 30, 2023 توسط Rutten Wrong id نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.