Dawat ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در گاو صندوق بازه در حالت معمولی، موقع راب هم خیلی باز میشه در تصاویر کاملا پیداست و فقط در findbiz 11/ این باگ هستش - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 1 همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 منطقی نیستش, احتمالش هست بعضی از بیز های دیگه هم به همین شکل باشن ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 این باگ نیست، بخاطر لگ زیاد بازی بعضی چیزا مثل گاو صندق در گاراژ درب زندان.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 16 ساعت قبل، Armour گفته است: این باگ نیست، بخاطر لگ زیاد بازی بعضی چیزا مثل گاو صندق در گاراژ درب زندان.... من هروقت میام داخل گیم همینه بقیه هم همینو میگن هرچی میخواد باشه این مشکله خب در در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 22:57، Farab گفته است: منطقی نیستش, احتمالش هست بعضی از بیز های دیگه هم به همین شکل باشن بیزهای دیگه رو رفتم این موردو ندیدم فعلا اینجا دیدم این خیلی وقته اینجوریه خودتم برو ببین بیزشو همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 چی بگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 22:57، Farab گفته است: منطقی نیستش, احتمالش هست بعضی از بیز های دیگه هم به همین شکل باشن بله بعضی از biz های دیگه هم همین هست To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 @Dawat سلام دوست عزیز منم یه مدت این مشکل رو داشتم به شرکت مخابراتیم زنگ زدم گفتم اینترنت رو به مود گیمینگ تغییر بدن یکم هم پیسی رو قوی کردم الان فیکسه در در ۱۴۰۲/۷/۴ در 19:08، Jalinous گفته است: بله بعضی از biz های دیگه هم همین هست مشکل از بیز ها نیست در در ۱۴۰۲/۷/۲ در 15:28، Dawat گفته است: فعلا اینجا دیدم این خیلی وقته اینجوریه خودتم برو ببین بیزشو احتمالا بیز طراحی گرافیک یا یکم سنگینه طراحیش ، مشخصات سیستم تو بیده ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در October 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۶ در 20:13، Nikotin گفته است: @Dawat سلام دوست عزیز منم یه مدت این مشکل رو داشتم به شرکت مخابراتیم زنگ زدم گفتم اینترنت رو به مود گیمینگ تغییر بدن یکم هم پیسی رو قوی کردم الان فیکسه مشکل از بیز ها نیست احتمالا بیز طراحی گرافیک یا یکم سنگینه طراحیش ، مشخصات سیستم تو بیده عشقم دارم میگم برای من نیست این مورد به خیلی از رفیقام گفتم اومدن دیدن همینطور بوده میتونی خودتم بری نگاه کنی در در ۱۴۰۲/۷/۶ در 20:13، Nikotin گفته است: @Dawat سلام دوست عزیز منم یه مدت این مشکل رو داشتم به شرکت مخابراتیم زنگ زدم گفتم اینترنت رو به مود گیمینگ تغییر بدن یکم هم پیسی رو قوی کردم الان فیکسه مشکل از بیز ها نیست احتمالا بیز طراحی گرافیک یا یکم سنگینه طراحیش ، مشخصات سیستم تو بیده همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 5, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 با سلام، متاسفانه مورد گزارش شده یافت نشد، اگر روش برخورد با این مورد را پیدا کردید ارائه دهید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 21, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 درود، این باگ در ریستارت بعدی فیکس شده است (هنوز ریستارت ندادیم)، لطفاً مجدداً تست کنید و اعلام نمایید که فیکس شده یا خیر. (در صورتی که هنوز باگ بود عکس فراموش نشود) 56825be4edd93794f042e468ad1a3fd66244eabb لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در December 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 18 ساعت قبل، Ali گفته است: درود، این باگ در ریستارت بعدی فیکس شده است (هنوز ریستارت ندادیم)، لطفاً مجدداً تست کنید و اعلام نمایید که فیکس شده یا خیر. (در صورتی که هنوز باگ بود عکس فراموش نشود) 56825be4edd93794f042e468ad1a3fd66244eabb بر طرف شده تشکر همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Dawat واریز شد. 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده