BaChePaiyN ارسال شده در دوشنبه در 21:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بخاطر اینکه علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در دوشنبه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:35 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل؛ • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - تجربه باقی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در دیروز در 00:42 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:42 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاشار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق مهربان و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و دوست دارم کاپو تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Repulsor ارسال شده در دیروز در 02:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش _ زرنگ _ مهربون _ سخت گیر _ فعال و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 16:00 _ 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم و علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در دیروز در 04:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادم باحال و شوخ و مهربونی هستم و همچنین علاقه به کمک کردن دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 12:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلیلش رو فراموش کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکر میکنم جای مناسبی برایم هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این اقلیت تجربه بالایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GenraL ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، با مرام، گانر، مهربون، مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، تجربه، لیدر با مرامی هم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و بعضی از رفیقام اینجان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟50بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دلید خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anita ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آنیتا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - خوش اخلاق - کار بلد - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقته فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه بسیاری در این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حس میکنم میتونم توش بهترین باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 ویرایش شده 20 ساعت قبل توسط Anita نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForumZeUsOrg ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ✓ 20 • اسم واقعی: ✓ امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ✓ تابع تمامی قوانین و تسلط کامل بر آن ✓ فعال روزانه ✓ اعتماد به نفس کافی ✓ داشتن مهارت بالا در تیر اندازی ✓ برخورد مناسب و با حوصله با سایر بازیکنان و اعضای اقلیت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ✓ حداقل 6 ساعت ✓ حداکثر 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ✓ حداقل : ( 18:00 - 24:00 ) ✓ حداکثر : ( 12:00 - 24:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ✓ برای ورود به اقلیت Los Santos Police Department اقلیت The Russian Mafia را ترک کردم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ✓ برای افزایش قدرت Los Santos Police Department و کمک به برقراری نظم در سرور. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ✓ زیرا تمام شایستگی های لازم برای این اقلیت را دارا هستم و می توانم تمامی مسئولیت های داده شده از طرف لیدر محترم را متقبل شوم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ✓ حداقل 5 بار ✓ حداکثر 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - علاقه به بازی های آنلاین - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: خلیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - علاقه به بازی های آنلاین - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iIiya ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی مشتی با مرام خوشتیپ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته ویزه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بدردتون میخورم و فعالم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قدرت علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پایبند به قوانین، گانر، قوی، بافر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 صبح تا 24:00 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ولیل خاصی ندارم درخواست عضویت گذاشتم قبول شه برم تو فکشن نسد هم هیچی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانریم خوبه رانندگیمم خوبه میتونم وانتد کیل بزنمو فراریارو بکشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰۰ بار نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kobraaa ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ماشین باز , و سیگما • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عشقم کشید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پلیر هایی مثل من رو نیاز دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +100 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SEKOT ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پایبند به قوانین، مجری قانون، مسلط به تمامی پروتوکل های فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): PD خونمه و سعی دارم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شهر به پلیسی مثل من نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOMRAH ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم خوش اخلاق صبور کار کن و داشتن اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 الی 10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و بخاطر اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون کارکن هستم و میتونم امنیت رو تو شهر برقرار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لید خوبی داره و منم میتونم با اعتماد به نفس بالا امنیت شهر رو برقرار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZeranG ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون/ صبور /خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15/16 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1ظهر 4صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fb80شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7/8 نقل قول ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.