Aarsalan ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع و باجنبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فعلاً 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 و 21:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شدید به کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بنده انسان قانونمندی هستم دوست دارم در کنار قانون باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط Aarsalan نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خشکل،خوشتیپ ، خوش ستایل ، خوش صدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عشقی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عشقی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵۰ ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط Jas نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.