Aarsalan ارسال شده در دیروز در 09:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:16 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع و باجنبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فعلاً 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 و 21:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شدید به کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بنده انسان قانونمندی هستم دوست دارم در کنار قانون باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار ویرایش شده دیروز در 09:18 توسط Aarsalan نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در دیروز در 12:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:11 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خشکل،خوشتیپ ، خوش ستایل ، خوش صدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عشقی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عشقی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵۰ ویرایش شده دیروز در 12:11 توسط Jas نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در دیروز در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 27 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرومم تا کسی اذیتم نکنه سرم تو لاک خودمه تاکسی سر به سرم نزاره کینه ایی هم نیستم عاشق مردم و عاشق کمک رسانی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):وقتم پر بشه سرم گرم بشه و بتونم یه کمکی باشم برای این بازی. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه تاحالا به این دسته نخواستم بیام فکر میکنم اگه بیام پشیمون نمیشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در دیروز در 15:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:36 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: : • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در دیروز در 15:55 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:55 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 37 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور قدیمی فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3 ظهر تا 10 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟جای خالی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Capsology ارسال شده در دیروز در 17:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 28 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قبلا بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FuY ارسال شده در دیروز در 18:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال با تجربه خلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کمک به سرور و همچنین لیدرش عمو رضا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر این اقلیت بودم البته در شهر Los santos • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FuY ارسال شده در دیروز در 19:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:33 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع و باجنبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فعلاً 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 و 21:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • رای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شدید به کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بنده انسان قانونمندی هستم دوست دارم در کنار قانون باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Capsology ارسال شده در دیروز در 20:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 28 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - خفن - قدیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قبلا بودم - علاقه به دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در دیروز در 21:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:46 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در دیروز در 23:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 23:44 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۳ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور_مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ _ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۶:۰۰ _ ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش قویه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲-۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: : • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پویا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با شوخ، با مزه، سخت گیری، احترام به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به فدرال • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بله هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیادی چک میکنم ۲۰ بار نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور قدیمی فعال خوش برخورد مهربون عاقل دوستی با بچه ها علاقه به فکشن خوش کردار خوش رفتار لحن درست صحبت کردن • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3 ظهر تا 10 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟لیدرش بچه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sunder ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور قدیمی فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟4/3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4 ظهر تا 7/8 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟جای خالی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط Sunder نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
daru ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: koorosh • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من از بازی های انلاین خوشم میاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱یا۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱۲:۰۰-۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من کفشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):زیرا دوست دارم یک فرد مهم باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از اینجا خوشم می اید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱یا۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پایبند به قوانین، مجری قانون، مسلط به تمامی پروتوکل های فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): PD خونمه و سعی دارم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شهر به پلیسی مثل من نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم سر به زیر گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 -23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به PD علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narutoja ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: احمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: url=https://agsa.arsacia.ir/players/general/ToPaK][/url] • سن واقعی: 16 سال • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق و باهوش ، عاشق بازی های کامپیوتری ، توانمند ، مهربان ، قدردان ، عاشق پدر و مادر و خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون کمک می کنم و مجرمان را دستگیر و زندانی میکنم و کار تیمی دو نفره و چند نفره را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم با افراد متخلف و دارای جرم برخورد کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
113 ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: طاها • اسم واقعی: ۱۷ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،باهوش،محترم،خوش قلب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 -12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این اقلیت علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر اینکه به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- Everyone has weaknesses But I'm not everyone هرکسی یه ضعفی داره اما من هرکس نیستم IN GOD WE TRUST لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل با سلام خدمت متقاضیان محترم. وقت پست گذاری برای عضویت به اقلیت Los Santos Police Department به اتمام رسید، لطفا تا اطلاع ثانوی پست عضویت نذارید. با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) با سلام خدمت متقاضیان محترم، درخواست های عضویت به شرح زیر میباشد: @MrBiGدرخواست عضویت شما با 26 ساعت فعالیت برای اکانت MrBig، قبول شد.(الویت چهاردهم*) @Pandaدرخواست عضویت شما با 46 ساعت فعالیت برای اکانت Amin، قبول شد.(الویت نهم*) @Amircr7r درخواست عضویت شما با 48 ساعت فعالیت برای اکانت Am1rColonel، قبول شد.(الویت هفتم) @PatrioT درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @Abolfaazl درخواست عضویت شما با 27 ساعت فعالیت برای اکانت abolfaazl، قبول شد.(الویت سیزدهم) @Danir درخواست عضویت شما برای اکانت Davin با 20 ساعت فعالیت برای اکانت Davin، قبول شد.(الویت هفدهم*) @EpiRuSدرخواست عضویت شما با صفر ساعت فعالیت برای اکانت nicholson، قبول شد.(الویت بیست و ششم*) @Plosion درخواست عضویت شما برای اکانت Henrik با 16 ساعت فعالیت، قبول شد.(الویت نوزدهم) @Plosion درخواست عضویت شما برای اکانت Plosion با 7 ساعت فعالیت، قبول شد.(الویت بیست و دوم) @Danir درخواست عضویت شما برای اکانت MasihKhan با 20 ساعت فعالیت، قبول شد.(الویت هفدهم*) @SIC0R0N درخواست عضویت شما با صفر ساعت فعالیت برای اکانت Bondage، قبول شد.(الویت بیست و ششم*) @LaMbdAAA درخواست عضویت شما رد شد، درخواست عضویت شما برای اکانت تکراری است. @Strict درخواست عضویت شما با 74 ساعت فعالیت برای اکانت stern، قبول شد.(الویت چهارم) @Blue درخواست عضویت شما رد شد، لطفا فرم درخواست عضویت خود را بصورت کامل و صحیح پر کنید. @Ruttenدرخواست عضویت شما رد شد، لطفا فرم درخواست عضویت خود را بصورت کامل و صحیح پر کنید. @AsTroدرخواست عضویت شما با 36 ساعت فعالیت برای اکانت Astro، قبول شد.(الویت یلزدهم) @Newدرخواست عضویت شما با 6 ساعت فعالیت برای اکانت NewMoon، قبول شد.(الویت بیست و یکم) @RedDragonدرخواست عضویت شما با 38 ساعت فعالیت برای اکانت RedDragon، قبول شد.(الویت دهم) @Ali0 درخواست عضویت شما با 55 ساعت فعالیت برای اکانت GrimLock، قبول شد.(الویت ششم) @herror درخواست عضویت شما با 85 ساعت فعالیت برای اکانت herror، قبول شد.(الویت دوم) @mamdng50 درخواست عضویت شما با 117 ساعت فعالیت برای اکانت MamadZerang، قبول شد. (الویت اول) @AmirLicht درخواست عضویت شما با 47 ساعت فعالیت برای اکانت Litch ، قبول شد.(الویت هشتم) @Aarsalanدرخواست عضویت شما با 19 ساعت فعالیت برای اکانت Arsalawn، قبول شد.(الویت هجدهم) @Jas درخواست عضویت شما رد شد، لطفا فرم درخواست های عضویت خود را بصورت کامل و صحیح پر کنید. @3xking درخواست عضویت شما با 26 ساعت فعالیت برای اکانت HamidX، قبول شد. (الویت چهاردهم*) @EverHeroدرخواست عضویت شما رد شد، عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل شما اشتباه است. @Chipدرخواست عضویت شما با 24 ساعت فعالیت برای اکانت Sheefu، قبول شد.(الویت پانزدهم) @Capsologyدرخواست عضویت شما رد شد، لطفا فرم درخواست عضویت خود را بصورت کامل و صحیح پر کنید. @OurGodدرخواست عضویت شما برای اکانت Geres رد شد، سطح شما کافی نمیباشد. @OurGodدرخواست عضویت شما برای اکانت Fuy با 22 ساعت فعالیت، قبول شد.(الویت شانزدهم) @Capsologyدرخواست عضویت شما با 3 ساعت فعالیت برای اکانت Caps، قبول شد.(الویت بیست و سوم) @DeaResTدرخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @Oneplayer1380درخواست عضویت شما با 46 ساعت فعالیت برای اکانت mahdi.mokh، قبول شد.(الویت نهم*) @TheSmarTy درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @IGNORدرخواست عضویت شما با 75 ساعت فعالیت برای اکانت ignor، قبول شد.(الویت سوم) @SuTuN درخواست عضویت شما با 10 ساعت فعالیت برای اکانت patricio، قبول شد.(الویت بیستم) @Sunder درخواست عضویت شما با 2 ساعت فعالیت برای اکانت sunder، قبول شد.(الویت بیست و چهارم) @daru درخواست عضویت شما رد شد، شما سطح کافی را ندارید. @Routin درخواست عضویت شما با 1 ساعت فعالیت برای اکانت Routin، قبول شد.(الویت بیست و پنجم) @CoLoNeLدرخواست عضویت شما با 61 ساعت فعالیت برای اکانت Kimiyagar، قبول شد.(الویت پنجم) @Narutojaدرخواست عضویت شما رد شد، لطفا فرم درخواست های عضویت خود را بصورت کامل و صحیح پر کنید. @Parsa درخواست عضویت شما رد، عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل شما اشتباه است. @113درخواست عضویت شما با 31 ساعت فعالیت برای اکانت Demure، قبول شد.(الویت دوازدهم) هرگونه تماس با لیدر برای درخواست گرفتن تست منجر به رد شدنتون میشود، در صورتی که 3 روز انلاین نباشید از نوبت حذف میشوید. ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط SaeedAlpha نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.