Vortlu ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 آقا من رفتم ایونت بعدش استارت شد. من با RPG جمعی کلی Aliagent رو فک کنم کیل دادم. بعدش برام اومد که اگر از بازی بری وانتد میخوری منم مجبور بودم برم بنابراین الان جیلم پول بیلم رو بده حد اقل باگ از شما بوده @ArSaCiA نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 از کسی که وانتد داده شکایت کن تا وارن دریافت کنه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @AmirHosseyn با سلام و درود در صورت امکان فیلم ارسال کنید نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 29, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام. این مورد باگ نیست، شما از بازی خارج شدید در نتیجه ادمین جیل شدید. در صورتی که صبر میکردید و سرور Restart میشد ادمین جیل نمیشدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.