SuperMaN ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در عکس واضحه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من خودم Reconnect کردم و این اتفاق افتاد باگ مشابه: ریپرودوسشو نمیدونم: End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 ?I can only say, what the F*** boy ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @SuperMaN با سلام و درود ممنون از گزارش شما 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 29, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام. آیا این مشکل همچنان وجود دارد؟ @SuperMaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در November 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 ۱ ساعت قبل، WhiteCollar گفته است: با سلام. آیا این مشکل همچنان وجود دارد؟ @SuperMaN درود من خودم شانسی با این باگ برخورد کردم اما با این حال در این مدت دوباره با این باگ برخورد نکردم End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در December 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۸ در 21:17، WhiteCollar گفته است: با سلام. آیا این مشکل همچنان وجود دارد؟ @SuperMaN 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 4, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 (ویرایش شده) 8 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: با سلام، در حال بررسی هستیم e000aef909092242fc0d2e1b0aec517f4ae78918 ویرایش شده December 4, 2023 توسط Toofan 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 17, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 درود، این باگ فیکس شده است، در صورتی که دوباره برای کسی اتفاق افتاد لطفاً عکس بفرستد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @SuperMaN نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 کاربر در تاپیک زیر اعلام کرد: جوایز به اکانت superman واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده