AliExpert ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۰ در 14:57، LordMeysam گفته است: باز هم نشد اینم فایل Logs بعد اینهمه تلاش شاید تغییری توش باشه https://uplod.ir/i9r86bllw0vr/logs.rar.htm آخرین مورد ممکن است GTA با نسخه ویندوز شما سازگاری نداشته باشد ویندوز خودتان را تغیر دهید و به ویندوز 10 64 بیت یا 7 64 بیت تغیر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 16 ساعت قبل، jadval2 گفته است: سلام.بنده هم همین مشکل رو دارم و ی مشکل کرش شدن دیگه این است که وقتی دکمه کیبورد کامپیوتر y رو میزنم تا اد فرند رو به بینم کرش میخوره لطفاً مشکل برطرف شه ممنون! این مشکل از سیستم شماست من هم قبلا این مشکلم داشتم نقل قول لینک به دیدگاه
ArmoRed ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 8 دقیقه قبل، Dillon گفته است: این مشکل از سیستم شماست من هم قبلا این مشکلم داشتم چه مشکلی هست قابل درست کردن هست ؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 2 ساعت قبل، jadval2 گفته است: چه مشکلی هست قابل درست کردن هست ؟ باید از نرم افزار های بهبود فریم استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 34 دقیقه قبل، Dillon گفته است: باید از نرم افزار های بهبود فریم استفاده کنید نشد در 3 ساعت قبل، TheExpert گفته است: آخرین مورد ممکن است GTA با نسخه ویندوز شما سازگاری نداشته باشد ویندوز خودتان را تغیر دهید و به ویندوز 10 64 بیت یا 7 64 بیت تغیر بدید. ویندوزم 10 پرو 64 بیته نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در ۱ ساعت قبل، LordMeysam گفته است: نشد ویندوزم 10 پرو 64 بیته مشخصات کامل سیستمتون بگید نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در ۱ ساعت قبل، Dillon گفته است: مشخصات کامل سیستمتون بگید Core i5 12400 16gb ram corsair 3200Mhz 512gb ssd M.2 nwme 750w power cooler master motherboard b660 tuf plus wifi d4 windows 10 por 64 bit GPU Intel UHD 730 درایور هارو هم با CD مادربرد هم با Armoury crate و هم با boost driver ریختم یعنی هرچیزی که فکرشو بکنی نصب هست شیطونه میگه برو ویندوز رو 11 کن نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 2 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: Core i5 12400 16gb ram corsair 3200Mhz 512gb ssd M.2 nwme 750w power cooler master motherboard b660 tuf plus wifi d4 windows 10 por 64 bit GPU Intel UHD 730 درایور هارو هم با CD مادربرد هم با Armoury crate و هم با boost driver ریختم یعنی هرچیزی که فکرشو بکنی نصب هست شیطونه میگه برو ویندوز رو 11 کن همیشه این مشکلم داشتید یا به تازگی به وجود اومده؟ نقل قول لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 4 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: نشد ویندوزم 10 پرو 64 بیته تکرار میکنم ممکن است با این نسخه یا ورژن ویندوز مشکل داشته باشه ویندوز خودتون رو به یه ویندوز دیگه تغیر بدید مطمعنا جواب میگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 در 8 ساعت قبل، Dillon گفته است: همیشه این مشکلم داشتید یا به تازگی به وجود اومده؟ جدیده تازه سیستمو بستم اینجوریه فک کنم از ویندوزه نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در September 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 شما ویندوزتونو رو بروزرسانی کردید در بروزرسانی جدید ویندوز یکسری باگ ها است باید ویندوز Default باشخ نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 https://uplod.ir/by14pvem4mi9/bandicam_2023-09-13_15-23-34-731.mp4.htm اینم فیلم @ArSaCiA بیرون زندان همچی خوبه فقط و فقط وقتی داخل زندان میرم اینجوریه جاهایه دیگه مثل بانک و پینتبال و بیز اینجوری نمیشه. وقتی داخل زندان میره کمرا رو که میبرم سمت Gate کرش میشه. نقل قول لینک به دیدگاه
Lich ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۹ در 21:18، LordMeysam گفته است: کردم فقط وقتی وارد زندان میشه کرش میخوره بیرون زندان همچی خوبه اکانتتو بده جیلتو تموم کنم بعد بیا نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۱ در 00:58، jadval2 گفته است: سلام.بنده هم همین مشکل رو دارم و ی مشکل کرش شدن دیگه این است که وقتی دکمه کیبورد کامپیوتر y رو میزنم تا اد فرند رو به بینم کرش میخوره لطفاً مشکل برطرف شه ممنون! بله کاملا درستع!؛ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 13 ساعت قبل، Guardian گفته است: اکانتتو بده جیلتو تموم کنم بعد بیا تموم شده در کل بازی کرش میشه تو جیل یا بعضی وقتا دمه اسپاون نقل قول لینک به دیدگاه
Lich ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 2 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: تموم شده در کل بازی کرش میشه تو جیل یا بعضی وقتا دمه اسپاون ولی نرو بمون درست میشه بعد میای نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۲ در 01:52، TheExpert گفته است: تکرار میکنم ممکن است با این نسخه یا ورژن ویندوز مشکل داشته باشه ویندوز خودتون رو به یه ویندوز دیگه تغیر بدید مطمعنا جواب میگیرید. ویندوز رو 11 کردم باز هم کرش میشه نقل قول لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۸ در 22:44، Nikotin گفته است: با این سیستم gta san چیکا میکنی ? دقیقا در در ۱۴۰۲/۶/۲۱ در 00:58، jadval2 گفته است: سلام.بنده هم همین مشکل رو دارم و ی مشکل کرش شدن دیگه این است که وقتی دکمه کیبورد کامپیوتر y رو میزنم تا اد فرند رو به بینم کرش میخوره لطفاً مشکل برطرف شه ممنون! داش از اینترنتت هست.اینترنتت ضعیفه نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در September 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 @ArSaCiA @Meli @Toofan اینجوری پیگیری میکنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 @WhiteCollar نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Fail ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 @Ali @Meli @Toofan نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در October 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۸ در 15:20، AkbarGta گفته است: دو تا پکیج رو دانلود کن مستقیم بریز تو بازیت تو محل نصب نیازی به cleo نداره : https://gtaforums.com/topic/669045-silentpatch/ https://github.com/ThirteenAG/III.VC.SA.LimitAdjuster/releases اینم نشد خودم فکر میکنم مشکل از گرافیک باشه ولی داخل بازی های سنگینتر مثل GTA IV و CSGO هیچ مشکلی نداره Intel UHD 730 نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در October 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 از گرافیکه باید عوض کنم بسته شود. نقل قول لینک به دیدگاه
arminvhz ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 15:46، LordMeysam گفته است: - عکس از محیط کاربری: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iMeysam.png - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uplod.ir/x8z8rhn8nnmx/logs.rar.htm - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی:.. - توضیحات کامل مشکل: سلام اکانتم داخل زندانه وقتی میخواد زندانو لود کنه بازی کرش میشه و اگه تنظیمات بازی رو تغییر بدم دیکه وارد بازی نمیشه. ز پوشه GTA San Andreas User Files در قسمت documenets یه backup بگیر بعد پاکش کن بعدش گیمو تست کن اگه دیدی بازم کرش میده طبیعتا مشکل از کارت گرافیکه این فولدر سیو گیم آفلاین , آهنگ های اضافی و ستینگ بازی و .... رو داره که ممکنه بعضی اوقات موجب مشکلات گرافیکی و یا کرش بشه البته اگه مطمئن هستی که مادی نصب نکردی نیازی به این کار نیست ولی خب بنظرم امتحان کن شاید اوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در October 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در 4 ساعت قبل، arminvhz گفته است: ز پوشه GTA San Andreas User Files در قسمت documenets یه backup بگیر بعد پاکش کن بعدش گیمو تست کن اگه دیدی بازم کرش میده طبیعتا مشکل از کارت گرافیکه این فولدر سیو گیم آفلاین , آهنگ های اضافی و ستینگ بازی و .... رو داره که ممکنه بعضی اوقات موجب مشکلات گرافیکی و یا کرش بشه البته اگه مطمئن هستی که مادی نصب نکردی نیازی به این کار نیست ولی خب بنظرم امتحان کن شاید اوکی شد از گرافیک بود تست کردم یک گرافیک دیگه انداختم درایورشو ریختم کرش نشد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.