Bordbar121 ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود ساعت 8:30 تایم پلی ماهانه بنده 17 ساعت بود که یعنی به 3 ساعت تایم پلی بیشتر نیاز داشتم از ساعت 9 تا 12 دقیق میشه 3 ساعت بنده از اون تایم بدون اینکه sleep کنم یا jail باشم یا نزدیک محل اسپاون afk کنم، یک ساعت از تایپ پلیم محسوب نشده و همین سبب شده که house ام بپره توی عکس ساعت سیستم مشخصه که 11:30 هست و راس 12 تایم پلیام میشه باید بشه 20 درحالی که UCP زده تایم پلی 18 هست و من صد درصد مطمعنم که این سه ساعت رو کاملا درحال پلی دادن بودم و فقط 5 دقیقهاش رو jail بودم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s6.uupload.ir/files/capture۱_83o7.png - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدانم ویرایش شده August 31, 2023 توسط Bordbar121 wrong لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 مگه با 15 ساعت تایم پلی خونه و تجارت و تجارت ویژه باقی نمیموندن؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 16:56، Farab گفته است: مگه با 15 ساعت تایم پلی خونه و تجارت و تجارت ویژه باقی نمیموندن؟ باید بمونه ولی 20 ساعت میمونه 15 ساعت خرید یا فروش میشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 16 ساعت قبل، Omid گفته است: باید بمونه ولی 20 ساعت میمونه 15 ساعت خرید یا فروش میشه خب اگر توی 20 ساعت گرفته بشه, خب چرا توی 15 ساعت میشه خونه رو فروخت؟ منطقی نیستش... ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 اسیدی بود خیلی وقته اینه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @Bordbar121 با سلام و درود لینک عکس حذف شده است، لطفا مجددا ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 6, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 @Bordbar121 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 19, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 در صورتی که 15 ساعت ساعات بازی کرده در ماه داشته باشید اموال شما نمیپرد که نداشتید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده