EMIN3M ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 خب با سلام به ممبرای محترم ارساکیا گیمز. تو این پست میخوام راجب به یک هدفون اقتصادی خوب صحبت کنم. این هدفون یه هدفون میدرنجه که نسبت به قیمتش خوبه و تو این رنج قیمت واقعا کیفیت خوبی داره. خب از ظاهر شروع میکنیم این هدفون از پلاستیکه اما بخشایی از فلز داره که به استحکامش کمک میکنه و یه ار جی بی خیلی خوب و نایسی داره اما مشکلش اینه نمیشه تنظیمش کرد,یکی و سینک شده نیستن باهم و در اخر اینکه با پورت یو اس بی وصل میشه که وصلش کنی یه نویز ریز رو مایک میندازه اما با یک افکت نویز گیر مشکل حله.بعد میریم سراغ مایک که واقعا کیفیت خوبی تو این رنج قیمت داره بنظرم در حد استریمم هست!بعد میریم سر وقت اسپیکر و گوشی که سایز واقعا خوبی دارن و گوش رو کامل پوشش میدن همینطور خیلی دقیقه من که راضی بودم برای صداپاگیری عالیه ولی برا کارای دیگه مثل گوش کردن به موزیک توصیه نمیکنم.بعد میریم سراغ اینکه کابلش نسبتا استحکام خوبی داره و اینکه برای وصل کردن به پیسی تبدیل داره(در ضمن اینکه به ایکس باکس وصل نمیشه هدفون) اینم یه سری اطلاعات که از دیجی کالا اوردم: پاسخ فرکانسی: ۱۵ تا ۲۰۰۰۰ هرتز قطر درایور: ۴۰ میلیمتر نوع گوشی: دو گوشی وزن: ۳۵۰ گرم سایر مشخصات: از Xbox۳۶۰ پشتیبانی نمیکند پشتیبانی از New Xbox One, PS۴, PS Vita,PC,Laptop,ios Device,Android Device میکروفون از دستگاههای PSP, Nintendo Switch,Nintendo New ۳dS,Nintendo ۳DS پشتیبانی نمیکند پشتیبانی از نورهای RGB در قسمت کاپ هدفون دارای قابلیت کاهش نویز برای میکروفون دارای گواهی CE, FCC,RoHS دارای کابل با روکش بافت شده جهت مقاومت و خوردن گره دارای مبدل ۱ به ۲ جک ۳.۵ میلیمتری قابلیت تنظیم اندازه. و اینکه در اخرم بگم از نمره 5 در دیجی کالا 4.2 گرفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 عالیی خوب بود 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۴ در 17:13، amirrezak1nggg گفته است: اینکه در اخرم بگم از نمره 5 در دیجی کالا 4.2 گرفته ملاکت دی جی کالا عه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DajAli ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 بسیار عالی ممنون بابت مطالب مفیدتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 مدل k16 این هدفونو دارم و واقعا راضیم نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pashmodin ارسال شده در October 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2023 چه هدفون خوبی بود RGB بودنش خیلی مهمه برا من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2023 (ویرایش شده) فقط ریزر (وی پول خریدن 200 گلد برای پرمیوم هم ندارد چه برسه به ریزر) ویرایش شده December 24, 2023 توسط parsa1519 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 اوو نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.