PadZahr ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 سلام سلام سلام!!! اگه گفتین کی برگشته! درسته، PadZahr!!! این دفعه میخوایم کاراکتر هارو معرفی کنیم.... یا در واقع همون لشکر GT داستان: همون طور که در ویدیو قبل مشاهده کردین هیتلر از ارتشش کمک گرفت و تونست از زندان فرار کنه! ( ماموران FBI بعد از شنیدن خبر زنده شدنه هیتلر آن را دستگیر کردند! ) حالا که ارتشش دوباره کنار هم جمع شدن نیاز به یک HQ یا به اصطلاح پناهگاه نیاز دارن! برای اینکه دوباره نیرو جمع کنند و قدرتمند بشن! هیتلر از قبل فرمانده هاشو انتخاب کرده! افرادی مثل ( ابوبکر آبادانی ) ( دوستان توجه کنید نژاد پرستانه نیست! من خودم آبادانیم! ) عکس به شدط بی کیفیت ( برای شناسایی نشدن ) یا فرمانده ای مثل Blue عکس با کیفیت Blue ( لو نمیره چون پلیسه ) در هر صورت وقتش رسیده که ارتش هیتلر دست به کار شن و دشمناشونو از بین ببرن! ( اگه ویدیو قبلی رو دنبال کرده باشین میدونید که هیتلر آدم خوبی شده ) لینک ویدیو جدید: https://www.aparat.com/v/80QZT @ArSaCiA @Meli @Ravin @Blue @Supervisor @iAdwin @LoverBoy @SepeR @BuTleR @Nigga @Olden @Robert @N0B0DY @N0Love @Nabodgar @A1i @a1royee @Eagle @EARTHGAME @EarlAmin @EaSy @SubUrbaN @SuddeN @SugarDaddy @sulduz110 @MohammadMahaN @Daddy @Deximo @Elone @GodWorld @Spider @MoreWhite @DrEaMeR @iKiarash @iKabir @iKamyar @iKian @IKinG @iKiYAN @UbiRock @AbbasMZ @PioNeEr @Mehras @Inverse @AghaSiBiL @WaR @LiN @Farab @Broker @Ava @DrDep @TabahKar @superM @Eloven @A4E7 @FaBuLouS @F4ND4K @F214 @YaaS @Tanha @Asir @ImmoraL @Toomar @Reject @AriaGh @special76 @Universe @iRexa @Smart @Mary @SlayerBoy @Ryder @CyBeRi @Reyhane @ZombieRanger 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 خیلی ممنون روز معارفه به اتمام رسید, شب میشه! نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در August 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 1 دقیقه قبل، Farab گفته است: خیلی ممنون روز معارفه به اتمام رسید, شب میشه! ایشالله فردا هم شب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در August 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 1 دقیقه قبل، Daddy گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 استریمر جدید مملکت نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 Nice نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 پرچم آبادان بالاست عالی نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blue ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 مثل همیشه عالی آقای استریمر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 ابوبکر نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 4 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: ابوبکر به اَبویی که بکر است میگن ابوبکر در 50 دقیقه قبل، Blue گفته است: مثل همیشه عالی آقای استریمر ️ در 2 ساعت قبل، GodWorld گفته است: Nice در 3 ساعت قبل، Nigga گفته است: استریمر جدید مملکت به من گفتن از این راه به عاطفه دست پیدا میکنم منم شروع کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 هیتلر مسلمونش خوبه نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 4 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: پرچم آبادان بالاست عالی وولک سلام عيني نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoreWhite ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 اسم من اونجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 عاولی داوش نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 GT جان از دنبال زیر کشی من بکشید بیرون در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 14:23، PadZahr گفته است: وولک سلام عيني عربی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 داش ماله ما خار داشت؟ پس اسم ما کو اون مدیک بی چاره اون پشت منم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در August 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 در ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: GT جان از دنبال زیر کشی من بکشید بیرون لطفا در تاپیک مورد نظر درخواستتون رو ارسال کنید بهش رسیدگی میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 10:48، PadZahr گفته است: به اَبویی که بکر است میگن ابوبکر ️ به من گفتن از این راه به عاطفه دست پیدا میکنم منم شروع کردم ۱- عالی ۲- به عاطفه دست پیدا کردی یا تو راهه؟ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 بریم ببینیم چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amius ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 باهاله نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.