AliExpert ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 سلام در گذشته راه هایی برای ارتباط با مدیریت بود ( Meli - Ali ) و در حداکثر چند روز ما جواب میگرفتیم اما الان ارتباط خیلی سخت شده و به طوری که Ticket هایی که بنده برای پشتیبانی ارسال کردم May 30 بوده یعنی حدود سه ماه پیش اما هیچ جوابی هنوز از سوی ArSaCiA و Meli عزیز داده نشده. هم تیکت پیشتیبانی هم پیام خصوصی انجمن پیشنهاد من این است که یک ادمین مسول جواب دادن تیکت های مدیریت گذاشته شه که مشکلات و سوالات و چیز های لازم کاربران هم انجام بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 در 26 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: سلام در گذشته راه هایی برای ارتباط با مدیریت بود ( Meli - Ali ) و در حداکثر چند روز ما جواب میگرفتیم اما الان ارتباط خیلی سخت شده و به طوری که Ticket هایی که بنده برای پشتیبانی ارسال کردم May 30 بوده یعنی حدود سه ماه پیش اما هیچ جوابی هنوز از سوی ArSaCiA و Meli عزیز داده نشده. هم تیکت پیشتیبانی هم پیام خصوصی انجمن پیشنهاد من این است که یک ادمین مسول جواب دادن تیکت های مدیریت گذاشته شه که مشکلات و سوالات و چیز های لازم کاربران هم انجام بشه. واقعا موافقم (+) ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 (ویرایش شده) بسیار حق و زیبا از همین تریبون عرض می کنم که آقا به تیکت ما هم برسی و رسیدگی کنید دیگه. ویرایش شده August 7, 2023 توسط CalaCe ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 و منی که تقریبا ۱ ماه هستش که تیکت درباره ی تعلیق اشتباهم دادم و... کاش موسس اهمیت بدن به تیکت ها! ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 خوبه نه؟ April 29 Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 درود، از پیشنهاد/انتقاد شما سپاسگزارم. در بخش پشتیبانی به دپارتمان مربوطه تیکت ارسال بفرمائید. * همچنین پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی، سعی ما بر این است در اسرا وقت پاسخگو باشیم. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده