heydarsan ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 سلام و عرض ادب خدمت سازنده محترم @ArSaCiA آقا این 3 هفته ای میشه که من با دسته ps4 پلی میدم اما نمیدونم مجازه یا نه!! حدوده 15 ادمین اینو گزارش کردم اما جواب قطعی به من ندادن جواب ماتریکس:مشکلی نداره جواب امیر:ایم بات داره جواب امید:هیچ مشکلی ندارد و...... تا اینکه یکی منو در report/ گزارش داده بودند که من از چیت استفاده میکنم چون در AG:SA کسی نمیتونه در نیم سانیه گان عوض کنه و زود زود کلین شیفت کنه در هر حال!! فقط میخوام ببینم مجازات داره یا نه!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 بازی کردن با دسته در صورتی که با لانچر (ویندوز) باشید یا با AG:SAMP (اندروید) باشید مشکلی ندارد. در هر صورت Joypad Aiming (نشانه گیری اتوماتیک) در این برنامه ها خاموش است و امکان فعال سازی ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 در 1 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: بازی کردن با دسته در صورتی که با لانچر (ویندوز) باشید یا با AG:SAMP (اندروید) باشید مشکلی ندارد. در هر صورت Joypad Aiming (نشانه گیری اتوماتیک) در این برنامه ها خاموش است و امکان فعال سازی ندارد. علی جان کیبورد چی؟ نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 10 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: علی جان کیبورد چی؟ در مورد کیبورد هم فکر نکنم مشکلی داشته باشد نقل قول لینک به دیدگاه
GnGsTeR ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 12 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: علی جان کیبورد چی؟ کیبورد مگه ایم اتوماتیک داره؟ با کیبورد بازی نکنی فقط میخوای موسو تکون بدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: در مورد کیبورد هم فکر نکنم مشکلی داشته باشد آخه مشکل اینجاس متصل نمیشه در هم اکنون، GnGsTeR گفته است: کیبورد مگه ایم اتوماتیک داره؟ با کیبورد بازی نکنی فقط میخوای موسو تکون بدی؟ اصلا ایمینگ با موس کیبورد خداس. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
SuperMaN ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 19 ساعت قبل، heydarsan گفته است: جواب ماتریکس:مشکلی نداره جواب امیر:ایم بات داره جواب امید:هیچ مشکلی ندارد بستگی داره مرجع تقلیدتون کی باشه 5 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: بستگی داره مرجع تقلیدتون کی باشه قاعدتاً خود arsacia ویرایش شده August 8, 2023 توسط vartoluYT نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 ولی یک جوری میشه با دسته Ps4 و غیره... چرخید که Cheats کم میاره در در ۱۴۰۲/۵/۱۶ در 20:51، ArSaCiA گفته است: بازی کردن با دسته در صورتی که با لانچر (ویندوز) باشید یا با AG:SAMP (اندروید) باشید مشکلی ندارد. در هر صورت Joypad Aiming (نشانه گیری اتوماتیک) در این برنامه ها خاموش است و امکان فعال سازی ندارد. چی بگم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.