HardiN ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 موافقم امیر جان 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۳ در 17:04، Toomar گفته است: با سلام و درود به همه گی، ۱- لطفا یک سیستمی در UCP اضافه کنید که بتونیم ببینیم چه اکانت های ریجستر کردیم حالا با زدن شماره یا هر چیز دیگری. ۲- لطفا یک روشی برای بازیابی اکانت های که به مرحله زدن شماره و ایمیل نرسیده هم درست کنید چون بنده اکانت های دارم که این مشکل برام پیش اومده و رمزش رو نمیدونم. بدرود. @SFC @Toofan @Broker @HardiN @Inverse @Amirops @ORTEGA @G0DFATHER @TigerMasteR @TheExpert @Omid @Erfan @Holyevil @DrEaMeR @Markeloff @SajjiLey @PabloEscobar @TheMasTeR @EyCin @Olden @Chvrsi @Mohammadhadi @Oppenheimer @SuperMaN @Sami @Owj @Quf @Noise @Travis @SotuneYAZ @TempelaR @AdmBoT @Leyt @Amad @LuTi @HosiDark @TigerMasteR @SuddeN @Nigga @BuTleR @Refigh @Asall @ArSaCiA و... awlie dadash 1 منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در August 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 دمه یک یک بچه ها گرم @Toofan @ArSaCiA جواب این تاپیک ؟ Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 کاملا موافقم ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در August 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 @Toofan @ArSaCiA جواب این تاپیک ؟ Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 (ویرایش شده) با سلام @TheRespecT پیشنهاد شما تاییدیه اولیه سمت توسعه دهنده را از من گرفت اما به شروط زیر: 1. مورد اول می بایست تاییدیه مدیریت را دریافت کند، قبول شد. 2. مورد دوم امکان پذیر نیست چون هیچ اطلاعاتی برروی حساب جهت بازیابی ثبت نمی شود. ویرایش شده August 10, 2023 توسط AmirMahdi 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده