CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 1 ساعت قبل، Nikotin گفته است: نمد با همه بودم شما هم نبودی اون ساعت؟ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 10:54، Anathema گفته است: دوست ندارم در 46 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: با همه بودم شما هم نبودی اون ساعت؟ خیر عزیز یه چند روزه من تهران نیستم نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 7 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: خیر عزیز یه چند روزه من تهران نیستم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 12:50، LordMeysam گفته است: بیا این هم واسه اینکه خوشحال بشی • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ میتونم حاصل یک عبارت ریاضی رو سریع جواب بدم (خیلی سریع) از کجا معلوم که ماشین حساب جلوت نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 20:18، LordMeysam گفته است: کی وینر شد؟ ایسگاتون کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 19 دقیقه قبل، Armour گفته است: ایسگاتون کرده در 22 دقیقه قبل، Armour گفته است: از کجا معلوم که ماشین حساب جلوت نیست؟ دیگه داش این با خداس . نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 3 ساعت قبل، Armour گفته است: از کجا معلوم که ماشین حساب جلوت نیست؟ تو 1 خط جمع و تفریق و ضرب و تقسیم رو تو 5 ثانیه میزنی تو ماشین حساب بعد جوابشو رو Mic میگی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 8 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: تو 1 خط جمع و تفریق و ضرب و تقسیم رو تو 5 ثانیه میزنی تو ماشین حساب بعد جوابشو رو Mic میگی؟ با اینکه حرف رو نفهمیدم، باشه :/// نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.