DoNaLd ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 در 4 ساعت قبل، CalaCe گفته است: عالیه @DoNaLd در 4 ساعت قبل، Fadly گفته است: DoNaLd که درصدی از برد رو داره (درصدی!!!) والا ادعا نداریم ما واس دل خودمون میزنیم در 4 ساعت قبل، CalaCe گفته است: میدونم که با اختلاف میبره تک کردم لطف داری داداشم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در August 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 عزیزان لطفا سریعا فرمتونو پر کنید. شانستونو برای ۳.۵ و ۲ک گولد امتحان کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 یک مرغابی دارم بهش دست بزنید تف میکنه یکم بی ادبه نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpeDeR ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 دادا بیا یه مورچه دارم رو پای میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2023 در 12 ساعت قبل، Rutten گفته است: یک مرغابی دارم بهش دست بزنید تف میکنه یکم بی ادبه برعکس تو مرغابی من به احترام تو بلند میشه تا تو بشینی. ما مثل هم نیستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadhosein ارسال شده در August 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2023 خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): زیربغل • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ میتونم با زیربغلم، صداهای ترسناک دربیام بازم از استعدادام بگم براتون؟ 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در August 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 03:01، Fadly گفته است: فحاشی هییی این کلمه یعنی چی ؟؟ نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در August 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2023 در 19 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: برعکس تو مرغابی من به احترام تو بلند میشه تا تو بشینی. ما مثل هم نیستیم. نقطه! گر خوشگلکی ... بهل نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): موز • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ با موز کارای عجیبی میکنم بقیه توضیحات رو نمیشه اینجا گفت میان بالا سرم نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ حنجره ای جادویی دارم ، توانایی تقلید صدای دختر در حد بنز. 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ گیتار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ نقاشی، خوشنویسی، ماکت سازی نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 به دلیله مشغله های کاری و اینکه ساعت مسابقه با بیشتر بازیکنان تناسب ندارد ساعت مسابقه به 2023/8/14 (دوشنبه) ساعت تغییر یافت!! @iKamyar @LordMeysam @AMir11 @Automat @CalaCe @TheMasTeR محل برگزاری: Auditorium داوران @NoTNeVeR @MehranSaremi @Erfan @Fayez در زمان مسابقه حضور داشته باشید! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): No-one • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ جک میگم و خنده های باحالی میرم بعدش (خنده هام معروفه تو سرور) نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۷ در 13:14، TheMasTeR گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ حنجره ای جادویی دارم ، توانایی تقلید صدای دختر در حد بنز. اوه شت تازه گرفتم داستانو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 17:57، Fadly گفته است: به دلیله مشغله های کاری و اینکه ساعت مسابقه با بیشتر بازیکنان تناسب ندارد ساعت مسابقه به 2023/8/14 (دوشنبه) ساعت تغییر یافت!! @iKamyar @LordMeysam @AMir11 @Automat @CalaCe @TheMasTeR محل برگزاری: Auditorium داوران @NoTNeVeR @MehranSaremi @Erfan @Fayez در زمان مسابقه حضور داشته باشید! به خدا ساعتش بده جا 15 17 بزار با کله میام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 8 ساعت قبل، iKamyar گفته است: به خدا ساعتش بده جا 15 17 بزار با کله میام مگه معمولأ شبا نیستی؟ خب ساعت 15:00 نیست که ساعتش به 19:00 تغییر کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران (در صورت داشتن): - • در چه زمینه ای استعداد دارید؟ دوبلوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: مگه معمولأ شبا نیستی؟ خب ساعت 15:00 نیست که ساعتش به 19:00 تغییر کرده ع عالی ایشالله میرسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 15:14، Fadly گفته است: گولد نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 12:49، Fayez گفته است: عزیزان منظور از ضعف در اینترنت اینه که اینقدر ضعیف نباشه که وقتی مایک میدید صداتون خاش داشته باشه تاپیک برای درخواست مشارکت هستس دوستان • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • نام همکاران: •در چه زمینه ای استعداد دارید؟ فرم رو پر کنید و شرکت کنید اگر کسی نباشه خب نه پولی هست نه در بار بعدی اجرا میشه لطفا از اسپم بپرهیزید با تشکر اون هلو چی میگه آخرش در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 15:54، Rutten گفته است: یک مرغابی دارم بهش دست بزنید تف میکنه یکم بی ادبه در در ۱۴۰۲/۵/۲۲ در 23:09، CalaCe گفته است: آره داش نمیدونی برای خودش یه زبان ساخته به اسمfadly language نامه ویرایش شده August 16, 2023 توسط Nikotin تایپ اشتباه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 کی وینر شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Nikotin گفته است: آره داش نمیدونی برای خودش یه زبان ساخته به اسمfadly language نامه عالی و قوی و نایس و ... راستی ساعتش اوکی نبود من نبودم. وینر کی شد؟ ویرایش شده August 16, 2023 توسط CalaCe نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 9 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: عالی و قوی و نایس و ... راستی ساعتش اوکی نبود من نبودم. وینر کی شد؟ نمد نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.