skyboy ارسال شده در January 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: با سلام ایشون اونت گذاشته بودن که پلیرا با اینفرنیوس برن فرودگاه LS و از اونجا با توریسمو برن کوه SF و در ماشین پلیری که ایشون تعیین کرده بودن G کنن من همه مراحلو رفتم و رسیدم تو ماشین نشستم و پرسیدم چی شد؟ منظورم این بود که یعنی تموم شد دیگه و ایشون بدون هیچ پاسخی و بدون دلیل منو از اونت کیک کردن و یکی دیگه رو جا زدن معلوم بود که همه چی از قبل هماهنگ شده بود عکس رو هم بعد از کیک شدن گرفتم منتظر پاسخ هستم ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در January 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2018 با سلام. مدارک کافی نمیباشد +بسته شد. Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده