AliExpert ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود خدمت پاسخ گوی شکایات بازیکن Mynuol پس این اینکه مشکوک به تلاش برای کلاهبرداری و دزدی از بازیکنان میشود تحقیقات راجب ایشان شروع شده و طبق شواهد و مدارک تلاش برای کلاهبرداری ایشان توسط بنده تایید میشه و ایشون بعد از شناسایی و انجام تحقیقات و سوالاتی که از ایشون پرسیده میشه میبینیم که بازیکن تلاش برای کلاهبرداری با اموال داخل بازی میکند. بازیکن پس از اینکه به افراد میگوید Gold های خودتان را به من بفروشید تا برای شما بفروشم بنده بعد از ایشان پرسیدم که 808 Gold خودم رو چند به شما بفروشم؟ در جواب میگن 610.000$ و پس از اینکه بنده به این قیمت به ایشان Gold خود را فروخته میگویند که خیر منظور من این است که 1 دلار بفروش بعد از اینکه من Gold را فروختم نصف پول را به شما برمیگردانم ( 305.000$ ) در حالی که حتی اگر این سخن ایشون هم درست باشه و پول رو به من بدن بعد از فروش باز هم کلاهبرداری شده چون قیمت تمام شده Gold 800 عددی 600,000$ می باشد نه 305,000$. با نگاهی به بند قوانین : نقل قول با اموال: کلاهبرداری و یا تلاش برای کلاهبرداری از بازیکنان به وسیله اموال داخل بازی ممنوع می باشد (مجازات: 14 روز محرومیت) مدارک: مدارک واضح دارای TimeStamp کامل و از تمامی Chat های رد و بدل شده و همچنین تبلیغ ایشان برای تلاش برای کلاهبرداری خدمت پاسخ گوی شکایات @Feu ارسال گردید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 @iSpicy درود به قسمت بررسی مدارک اضافه شدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با سلام و احترام خدمت @TheExpert شکایت شما در حال بررسی میباشد. از صبر و شکیبایی شما ممنونم. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 باسلام خدمت شاکی محترم @TheExpert شکایت شما رد شد: نقل قول توجه، ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات مانند عدم توجه به اسم، قیمت و... تضمین نخواهیم کرد. همچنین اعمال یا معاملاتی همچون قرض دادن پول و یا ارائه وام را به رسمیت نمیشناسیم و پشتیبانی در این موارد ارائه نخواهیم کرد. +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده