ProKiller ارسال شده در January 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: واقعا نمیفهمم یعنی چی من پول های خودمو از اون اکانت انتقال دادم به این اکانت گفتم که دیگه نمیخوام روی اون اکانت برم حالا اومدم میبینم این اقا منو بن دادن دلیل توی عکسه لطفا میخوام با این ادمین برخورد و من هم انبن شم امید وارم پارتی بازی نشه • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست انبن دارم باتشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2018 با سلام. شما از 2 اکانت همزمان استفاده می کردید (با یک Referral) که با توجه به اخطار از سرور محروم شدید. مدارک مورد نظر نیز برای مدیریت ارسال شد. موفق باشید! ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProKiller ارسال شده در January 5, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2018 دوست عزیز من به هیچ عنوان از دو اکانت استفاده نکردم اکانت ._.ProKiller._. رو من اسمش میخواستم عوض کنم دیدم طلا زیاد میخواد تصمیم گرفتم یک اکانت بسازم به نام MrAbaS برای همین پول های اکانت ._.ProKiller._. رو انتقال دادم به این اکانت جدید همین دیروز هم بود انتقال دادم حتی یک ماشین هم توی اکانت ._.ProKiller._. داشتم که فروختم و همه پول هارو انتقال دادم من واقعا تصمیمم سو استفاده نبوده و نیست فقط برای یک اسم جدید اکانت تازه ای ساختم قسم میخورم که نمیخواستم سو استفاده کنم به جان همون یک مادری که دارم. درخواست آنبن دارم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProKiller ارسال شده در January 5, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2018 اطفا انبن کنید شما اشتباه میکنید من به هیچ عنوان قصد سو استفاده نداشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در January 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2018 با سلام. شکایت رد شد(کار ادمین صحیح بوده). بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده