AtrociduS ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام و درود خدمت شما پلیرهای عزیز آرساکیا گیم. بنده دوتا پیشنهاد دارم برای بهتر شدن محیط بازی:پیشنهاد اول:اینکه پارکینگ ویژه به بازی اضافه بشه پارکینگ طبقاتی برقی که با تمامی امکانات اهم از 1- بالابر برقی 2- اسلات بالا 3- لوازمی مانند Fill که از پمپ بنزین های بازی برای این آیتم استفاده شود توصیه ی بنده این است که فعال سازی این آیتم با گلد باشه و قابل فروش نباشه! و یا میتونه پارکینگ اختصاصی باشه برای هر فرد یا هم پارکینگ برای یک خونه باشه که افرادی که رنت کردند هم از این آیتم استفاده کنند. پ.ن: این ایده رو من داخل یک سرور دیگه پیاده کردم و امتحان کردم و هیچگونه محدودیتی برای انجام این ایده در سمپ نمیباشد.پیشنهاد دوم: فضای تیونیگ عوض بشه یعنی یه فکشن جدید بیاد برای کاستوم سازی خودرو ها که افراد در این فکشن استخدام بشند و ماشین بره روی یک چاله و افراد داخل ماشین F کنند و ماشین طبق سلیقه صاحبش تیون کنند. این ایده رو هم تست کردم و هیچ گونه محدودیتی برای انجام این ایده نبود.خوشحال میشم نظراتتون رو بگید شاید بشه با نظرات شما تغییراتی در این ایده اعمال بشه. خوشحال میشم این پست رو لایک کنید. پیروز باشید. در 32 دقیقه قبل، AtrociduS گفته است: با سلام و درود خدمت شما پلیرهای عزیز آرساکیا گیم. بنده دوتا پیشنهاد دارم برای بهتر شدن محیط بازی:پیشنهاد اول:اینکه پارکینگ ویژه به بازی اضافه بشه پارکینگ طبقاتی برقی که با تمامی امکانات اهم از 1- بالابر برقی 2- اسلات بالا 3- لوازمی مانند Fill که از پمپ بنزین های بازی برای این آیتم استفاده شود توصیه ی بنده این است که فعال سازی این آیتم با گلد باشه و قابل فروش نباشه! و یا میتونه پارکینگ اختصاصی باشه برای هر فرد یا هم پارکینگ برای یک خونه باشه که افرادی که رنت کردند هم از این آیتم استفاده کنند. پ.ن: این ایده رو من داخل یک سرور دیگه پیاده کردم و امتحان کردم و هیچگونه محدودیتی برای انجام این ایده در سمپ نمیباشد.پیشنهاد دوم: فضای تیونیگ عوض بشه یعنی یه فکشن جدید بیاد برای کاستوم سازی خودرو ها که افراد در این فکشن استخدام بشند و ماشین بره روی یک چاله و افراد داخل ماشین F کنند و ماشین طبق سلیقه صاحبش تیون کنند. این ایده رو هم تست کردم و هیچ گونه محدودیتی برای انجام این ایده نبود.خوشحال میشم نظراتتون رو بگید شاید بشه با نظرات شما تغییراتی در این ایده اعمال بشه. خوشحال میشم این پست رو لایک کنید. پیروز باشید. @Ravin @SFC @SuperMaN @AmirMehdi @ArSaCiA @iSpicy @iAdwin @HaJiGaN @iKamyar @Supervisor @AdmBoT @iAmirAbbas @Alireza @Syd و بقیه ی دوستان... Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMehdi ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 ایده ایی سخت, اما شدنی ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در 2 دقیقه قبل، AmirMehdi گفته است: ایده ایی سخت, اما شدنی آره ولی من نمونشو انجام دادم و همه کاراشو بلدم اگر @ArSaCiA بخواد منم میتونم کمک کنم. Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 مورد اول اگه باعث افت FPS نشه، اون قسمت پارکینگ برای هرخونه میتونه خوب باشه. مثلا به یک ابجکت خاصی جای پارک مشخص بشه. فکر نکنم تا موقعی که AGSamp بیاد بشه عملی کردش 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 سلام ایده خوبیه ولی سخته اجرا کردنش و این که از یک سرور دیگه قراره تقلید بشه این بده 3 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 (ویرایش شده) سلام ممنون از ایده پردازی و نظریه خوبت یکم سخته فقط توی سمپ! ویرایش شده May 28, 2023 توسط iAmirAbbas ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 ایده خوبیه اما اگر انجام شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در 5 ساعت قبل، iSpicy گفته است: ایده خوبیه ولی سخته اجرا کردنش و این که از یک سرور دیگه قراره تقلید بشه این بده ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 جالب بود - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 @Omid @Ravin @SuperMaN @ArSaCiA نظرتون رو اعلام کنید Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 22 ساعت قبل، AtrociduS گفته است: سلام و درود خدمت شما پلیرهای عزیز آرساکیا گیم. بنده دوتا پیشنهاد دارم برای بهتر شدن محیط بازی:پیشنهاد اول:اینکه پارکینگ ویژه به بازی اضافه بشه پارکینگ طبقاتی برقی که با تمامی امکانات اهم از 1- بالابر برقی 2- اسلات بالا 3- لوازمی مانند Fill که از پمپ بنزین های بازی برای این آیتم استفاده شود توصیه ی بنده این است که فعال سازی این آیتم با گلد باشه و قابل فروش نباشه! و یا میتونه پارکینگ اختصاصی باشه برای هر فرد یا هم پارکینگ برای یک خونه باشه که افرادی که رنت کردند هم از این آیتم استفاده کنند. پ.ن: این ایده رو من داخل یک سرور دیگه پیاده کردم و امتحان کردم و هیچگونه محدودیتی برای انجام این ایده در سمپ نمیباشد ایده تکراری هست. در 22 ساعت قبل، AtrociduS گفته است: فضای تیونیگ عوض بشه یعنی یه فکشن جدید بیاد برای کاستوم سازی خودرو ها که افراد در این فکشن استخدام بشند و ماشین بره روی یک چاله و افراد داخل ماشین F کنند و ماشین طبق سلیقه صاحبش تیون کنند. این ایده رو هم تست کردم و هیچ گونه محدودیتی برای انجام این ایده نبود.خوشحال میشم نظراتتون رو بگید شاید بشه با نظرات شما تغییراتی در این ایده اعمال بشه. خوشحال میشم این پست رو لایک کنید نظرم + هست ولی فکشن جدید نمیخاد همون TTC هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 باسلام نظر بنده نیز - میباشد اما در مورد پشنهاد دوم شما بهتر است یک سری چیزای tuning به این بیز های tuning اضافه شه از جمله پنوماتیک (با هیدرولیک در بیز lv خیلی فرق داره) بک فایر هدرز مکش توربو منبع اگزوز سر اگزوز شیشه دودی و....... King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 1 دقیقه قبل، Omid گفته است: باسلام نظر بنده نیز - میباشد اما در مورد پشنهاد دوم شما بهتر است یک سری چیزای tuning به این بیز های tuning اضافه شه از جمله پنوماتیک (با هیدرولیک در بیز lv خیلی فرق داره) بک فایر هدرز مکش توربو منبع اگزوز سر اگزوز شیشه دودی و....... ++++ دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 11 دقیقه قبل، Omid گفته است: باسلام نظر بنده نیز - میباشد اما در مورد پشنهاد دوم شما بهتر است یک سری چیزای tuning به این بیز های tuning اضافه شه از جمله پنوماتیک (با هیدرولیک در بیز lv خیلی فرق داره) بک فایر هدرز مکش توربو منبع اگزوز سر اگزوز شیشه دودی و....... یه گزینه تنظیم ارتفاع اضافه بشه خیلی خوبه Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 تنظیم ارتفاع همون پنوماتیک هست که با باد کار میکنه و.... King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 55 دقیقه قبل، Omid گفته است: تنظیم ارتفاع همون پنوماتیک هست که با باد کار میکنه و.... بله درجریانم ولی منظور من از تنظیم ارتفاع اینه : در کل ۳ تا حالت داشته باشه کف خواب عادی فری استایل شوتی که طرف طبق سلیقه خودش انتخاب کنه (ترجیحا این آیتم با گلد باشه بهتره ) Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 پنوماتیک همه ارتفاعی که بخوای میتونی بزنی دیگه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظر بنده راجب مورد اول ( - ) می باشد. اما با نظرات Omid جان موافقم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 14 ساعت قبل، Omid گفته است: باسلام نظر بنده نیز - میباشد اما در مورد پشنهاد دوم شما بهتر است یک سری چیزای tuning به این بیز های tuning اضافه شه از جمله پنوماتیک (با هیدرولیک در بیز lv خیلی فرق داره) بک فایر هدرز مکش توربو منبع اگزوز سر اگزوز شیشه دودی و....... درود با نظر دوم شما موافق ام (+)، توضیحات کامل رو @Omid عزیز دادند 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 15 ساعت قبل، Omid گفته است: باسلام نظر بنده نیز - میباشد اما در مورد پشنهاد دوم شما بهتر است یک سری چیزای tuning به این بیز های tuning اضافه شه از جمله پنوماتیک (با هیدرولیک در بیز lv خیلی فرق داره) بک فایر هدرز مکش توربو منبع اگزوز سر اگزوز شیشه دودی و....... و یک مورد دیگه، رقص نور چراغ جلوعه که با ریتم خاموش و روشن میشه، که تو سمپ هم اجرا میشه. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 16 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: و یک مورد دیگه، رقص نور چراغ جلوعه که با ریتم خاموش و روشن میشه، که تو سمپ هم اجرا میشه. موافقم. Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 پیشنهاد اول خوبه ولی پیشنهاد دوم باید بگم اینجا آرساکیا گیمه نه MTA راکستار که همچین فکشنی اضافه شه یعد اگه کسی از اون فکشن آنلاین نباشه پلیر ها کجا اسپورت کنن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 20 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما دوست عزیز. پیشنهادات شما تکراری است/رد شد. در آینده مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده