0STAD ارسال شده در May 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2023 {با سلام و احترام} بنده یک پیشنهادی داشتم که امیدوارم مورد توجه شما و مسولین آرساکیا قرار بگیره خوب بهتره که بریم سر اصل مطلب، پیشنهاد من این است که یک بخشی به تظیمات اکانت تو فروم اضافه بشه به اسم "تاپیک های من" که تمامی تاپیک های که در بخش های مختلف فروم زده ایم را بتوانیم همه آنها را در یک بخش ببینیم. حالا کارایی این بخش چیه؟؟ همه ما از اولین روز هایی که با این انجمن آشنا شده ایم تا به حال تاپیک های زیادی در بخش های مختلف زده ایم اما به دلیل حجم بالای آنها نمیتوانیم دیگر آنه را پیدا کنیم یا اصلا بنده یک سال پیش تاپیکی در بخش "گزارش باگ" زده ام و الان با توجه به حجم بالای تاپیک در این بخش متاسفانه نمیتونم تاپیک خودم رو پیدا کنم و ببینم اصلا قبول شده نشده یا چه نظراتی براش گزاشته اند در این حال میتونم به بخش "تاپیک های من" مراجه کرده و اون رو پیدا کنم و مورد برسی قرار دهم. و کاربرد های دیگری نیز دارد که امیدوارم در نظرت، دوستان به آنها نیز بپردازند. لطفا نظرات و پیشنهاد های خود را در باره ی این موضوع با ما به اشتراک بگزارید. کوچیک شما SaVaKi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2023 نظر خوبیه پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در May 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2023 بهترین پیشنهاد سال ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2023 ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 19, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2024 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این امکان (+ بسیاری از امکاناتی دیگر) در حال حاضر وجود دارد. شما از بخش " نمایه " > " مشاهده فعالیت های من " میتوانید به بخش مورد نظر دسترسی پیدا کنید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده