AliExpert ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 با سلام و درود خدمت عزیزان آرساکیا در این تاپیک روزانه مطالب سنگین/فان/خنده دار که بیشتر به وضعیت شما در سرور ربط داره رو میذاریم که هم یکم فضا رو عوض کنیم هم یکم بخندیم لطفا قوانین رو رعایت کنید : 1 : عدم بی احترامی به دیگران 2 : عدم منشن کردن شخص خاصی شروع میکنم : تو جشن گرفتنم کسی نیومد ولی داشتم زمین میخوردم خیلیا اومدن که با لگد بیشتر زمینم بزنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 لطفا شما فضای سرور رو عوض نکن با آزار و اذیتت، تاپیک فانت پیشکش! 7 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 در 10 ساعت قبل، HeyCheFazeSangini گفته است: بیشتر به وضعیت شما در سرور ربط داره واقعا با چه رویی تاپیک میزنی؟ وقتی این همه ادم بهت اهمیت نمیدن به این کارت فقط میشه خندید و رد شد 2 1 نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 9 ماه درس میدی توی یه شب جمعش میکنم حالا استاد کیه؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 میخوای یچیزی بگیم توی فوروم هم زیرمونو بکشی فک کنم. نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 در 2 دقیقه قبل، MmdKabir گفته است: میخوای یچیزی بگیم توی فوروم هم زیرمونو بکشی فک کنم. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordreza ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 شما به وضعیت روانی خودتون رسیدگی کنید و فضا رو برای خودتون بهتر کنید اینجا کسی نیاز به فضا عوض کردن شما نداره. نقل قول کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. [ آدولف هیتلر ] 𝓶𝔂 𝓫𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 در 15 دقیقه قبل، lordreza گفته است: شما به وضعیت روانی خودتون رسیدگی کنید و فضا رو برای خودتون بهتر کنید اینجا کسی نیاز به فضا عوض کردن شما نداره. نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 در 16 دقیقه قبل، lordreza گفته است: شما به وضعیت روانی خودتون رسیدگی کنید و فضا رو برای خودتون بهتر کنید اینجا کسی نیاز به فضا عوض کردن شما نداره. درست. با چند تا جمله روی یه مانیتور کسی خوشحال نمیشه یا حالش عوض نمیشه مگر اینکه شرایط ناموسی باشه مثلا مادر یارو تو بیمارستان باشه دکترا زنگ بزنن از نظر من نخود نخود هر که رود خانه ی خود نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 مشکل چیه چرا همه سایه میزنن؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 داره جالب میشه مرسی از دوستان که همکاری میکنند دیگه هیچکی تو دله ما عزیزم خونه نداره سمت چپ بدنم زلزله اومد , زلزله اومد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 اها. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 چگونه صدر جدول برترین مشارکت کننده فروم شویم موارد مورد نیاز : ریپورت HeyCheFazeSangini دلیل : هر چی که میاد دم دستتون نتیجه : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در 59 دقیقه قبل، HeyCheFazeSangini گفته است: چگونه صدر جدول برترین مشارکت کننده فروم شویم موارد مورد نیاز : ریپورت HeyCheFazeSangini دلیل : هر چی که میاد دم دستتون نتیجه : با اینکه من 1500 تا شکایت کردم اینقدر پلیرا روم زوم نبودن ببین چکار کردی که منتظرن یه مدرک ازت جور کنن من جات بودم بای میدادم با این مقدار هیتر نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در 23 ساعت قبل، Inverse گفته است: واقعا با چه رویی تاپیک میزنی؟ وقتی این همه ادم بهت اهمیت نمیدن به این کارت فقط میشه خندید و رد شد حق نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در 3 ساعت قبل، RoBerT گفته است: با اینکه من 1500 تا شکایت کردم اینقدر پلیرا روم زوم نبودن ببین چکار کردی که منتظرن یه مدرک ازت جور کنن من جات بودم بای میدادم با این مقدار هیتر نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، HeyCheFazeSangini گفته است: چگونه صدر جدول برترین مشارکت کننده فروم شویم موارد مورد نیاز : ریپورت HeyCheFazeSangini دلیل : هر چی که میاد دم دستتون نتیجه : بله خب، تو این دنیا یک کارای خوب از ادم میمونه یک کارای بد. توی گیم که اینقدر دشمن جمع کردی برا خودت، امیدوارم درس عبرتی بشه حداقل تو زندگیت رفتارت رو درست کنی! جوری زندگی کن که اگه اتفاقی افتاد بگن دم فلانی گرم، چقدر ادم خوبی بود، نه اینکه نفرت و آه بقیه دنبالت باشه. و بقول خودت: در در ۱۴۰۲/۲/۲۵ در 02:55، HeyCheFazeSangini گفته است: تو جشن گرفتنم کسی نیومد ولی داشتم زمین میخوردم خیلیا اومدن که با لگد بیشتر زمینم بزنن چون دلیلش رفتارای خودته! پس از لگدایی که میخوری لذت ببر، دوست من پ.ن: @iKamyar حلالت ویرایش شده May 16, 2023 توسط Supervisor نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 چرا شبیه دیکتاتور هاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در 9 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: چون دلیلش رفتارای خودته! پس از لگدایی که میخوری لذت ببر، دوست من هرچه بکاری همان بدروی نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 هرکه دانا بود برنا بود نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 (ویرایش شده) شما رفتارت رو درست کن من کل 40میلی که دارم میدم ucp و فاجعاتت رو پاک کنی در 7 ساعت قبل، HeyCheFazeSangini گفته است: چگونه صدر جدول برترین مشارکت کننده فروم شویم موارد مورد نیاز : ریپورت HeyCheFazeSangini دلیل : هر چی که میاد دم دستتون نتیجه : خب دیگه تازه فهمیدی من چه قدرتی دارم. منو بیا تعلیق هم کن فدای سرت ولی وای به حالت پلیر ها ازت بنالن. از @Cocaine بپرس خوب میدونه ویرایش شده May 16, 2023 توسط iKamyar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 فقط کامنتا نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2023 آدم باید قدر دشمناشو بدونه بلاخره اگه اونا نبودن به قدرتت شک میکردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در May 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2023 در 13 ساعت قبل، iKamyar گفته است: از @Cocaine بپرس خوب میدونه یادمه منم همیشه از کاپ شکایت میکردم بی دلیل، دلیلش حسودی بوده خودم همیشه از fbi زیرمو میکشیدن و میگفتم اگه تا الان منم بودم تو کاپ مثل فلانی رنک ۵ بودم مثل فلانی رنک ۴ بودم بعد اون شکایتی که ازم کردی "شکایت های بی مورد" اولایش یکم اعصبانی بودم ولی بعدش به خودم اومدم دیدم واقعا معنی نداره هی از طرف زیربکشمو شکایت کنم که مثلا چی بشه رنک ۵ فلانی میدن به من؟ اصن رنک انقد ارزش داره ملتو اذیت کنم نزارم خوش باشن؟ با زیرکشیدن و آزار اذیت دیگران کسی لذت نمیبره و حس قدرت بهش نمیده این حسودیه که داره مثل اسید از تو ادمو میسوزونه تموم میکنه بجای اینکه طرف بخاطر روشن نکردن چراغ ماشینش یا بخاطر استفاده شخصی از وسایل نقلیه فکشن شکایت کنیم باید خودمونو اصلاح کنیم و یاد بگیریم اینجا واقعیت نیست اینجا دنیای گیمه که میاییم کارایی که تو واقعیت محدود کردن و دستیابی بهشون سخته رو انجام بدیم دور هم شاد باشیم ولی متاسفانه بعضیا هستن قابلیت درک و فهم ندارن و هیچ وقت این قضیه رو درک نمیکنن و نخواهند کرد "شکایت در صورتیه که حقتو واقعا خوردن، طرف بی دلیل باهات لج افتاده داره اذیتت میکنه نه که از جلوت کسی رد شد بدویی فروم" برا بعضیا همه حرفام مثل جوک میمونه اما واقعیت همینه @iKamyarهنوزم ازت ممنونم منو از گمراهی دراوردی، یادمه تو fbi هم زیاد هوامو داشتی اما بعضیا هنوز تو گمراهی به سر میبرن 2 نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.