Scorpro ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 سلام بر همه رفقا میدونید چیه من گاهی یهویی طبع شاعریم میزنه بالا الانم شعر هایی دراوردم سم و شوخی با یسری دوستان که زیر هر بیت مخاطبش تگ شده قافیه شعرها دو بعدی هستن یه بعدش همونیه که با چشمتون میخونید و یه بعدش اونیه که تو ذهنتون میاد درضمن کسایی که باهاشون شوخی شده یا خودی اند یا ازشون اوکی گرفته شده فکر نکنید ما بی حرمتی میکنیم خب بریم دیوان رو شروع کنیم از خودم شروع میکنم من علی پسر با ادب میرزا مشیرم رفتم تو آب آب اومده تا سر....زانوم آپریل آژان که داشت منو میپایید می گرفتتم دهنمو....میبستش مخفی کننده @Rasputin دیگه mt ندیا مشتی حامد که خوب نمد میمالید جای زنش بچه هارو می....بوسید مخفی کننده داشم @HamedBhn علیرضا تیر میزنه به چرخام میگم پنچر میشه میگه ب من چه مخفی کننده @Allireza XD محسن شله شنگوله تو زندگی کارش شده شب تا سحر..... جن گیری مخفی کننده @DisTanCe بین منو ساجی بده بستونه شیر که بخوام لبم روی .....لیوانه مخفی کننده @SajAli تو اگر خم نشوی تو نرود قد رعنای تو از این درگاه مخفی کننده @HardiN داشم قد رعنا کامیار قشنگ که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط بفکر......اکتیویتیه مخفی کننده @iKamyar داشم خدای اکتیویتی عذراخانم گفت که من مخلصم بیا انگشت بکن توی سوراخه....گوشم مخفی کننده بی تربیت مگه میشه اینو با کسی شوخی کرد که اومدی ببینی با کیم یاد داری که به من میدادی درس آزادگی و مهر و وفا مخفی کننده همسرعزیزم @capitanamir راب که میشه رانر ما بیچارس آمبرلا میگفت نزن که.....جیبت پارس مخفی کننده @FrozenThrone به یاد قدیم سوسیس که مزه نداره سس بمال دختر همسایه تااومد امیر.....سلام کن مخفی کننده داشمون سوسیس @iSpicy رضا پلنگ گفت که برات میمیرم گفتم بیا بپر به روی.....هوا مخفی کننده @Nigga دوست دارم خوشمزه و خاص امیر توقی دست میزنه به چونم گمون کنم نظر داره به....چشمم مخفی کننده @Amirlor رفیق من فقط حرف حق بزن با صابون توی حموم......کف بزن مخفی کننده اینو با همتونم خب حالا یکم شعر کلی بگیم نگن فقط بلد بود با اینو اون شوخی کنه ما ممبریم و تو هستی اولده ما پس اندکی بیا بنشین بروی.......صندلیه ما بیچاره ان جی رو برجک پست میداد ولی نامزدش توی محل......نذری میداد مخفی کننده چاکره ان جی هم هستیم فکر نمیکنم کسی ازشون نامزد داشته باشه ولی درهرچی بود مزاح بود و در هم اکنون با بیتی اندرزی به این دیوان اشعار پایان میدم از روزگار بد دیدی میگی تف بهش ولی رفیق من آدم عاقل کسی که سختی روزگارو بگیره به.....شانسش امیدوارم حال کرده باشین تازه من واسه یه کسایی شعر تو ذهنم داشتم کافیه که به زبون میوردم میزد بنم میکرد خوشتون بیاد یه دیوان دیگه هم میتونم بسرایم فعلا شاد وپیروز باشید. مخفی کننده @MohammadMahaN @NabZ @DrEaMeR @JohnnyDepp @Name @Supervisor @LiN @LoverBoy @TheMasTeR 6 1 9 نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 عالی بود عزیزم نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 مخفی کننده @AbbasMZ @Forget @MwM @TAURIEL @OddiN @MILADemon @WhalteR @TheMasTeR @Olden @Ryzen @Aone @MarSoN @Iranian @iAdwin @AtaTurk @Blank @0STAD @ZooN @Cocaine @Palycity @BiHan @Cheater @Syd نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 17 دقیقه قبل، Scorpro گفته است: آپریل آژان که داشت منو میپایید می گرفتتم دهنمو....میبستش دهنت نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 عالی بود @Scorpro نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 نقل قول --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 اشاره ی غیرمستقیم به فحش؟ Screenshot taken نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 همه رو سیو کردم تو PC تمام عالی بود مخفی کننده 1 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 قشنگ بود عزیزم، موفق باشی نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 1 ساعت قبل، Semtex گفته است: عالی 3> در 1 ساعت قبل، Supervisor گفته است: عالی بود عزیزم چاکر ماکریم در 1 ساعت قبل، Rasputin گفته است: دهنت ممنون که برخلاف شعر مارو با وانتد مورد عنایت قرار نمیدی ولی با تیکت چرا در ۱ ساعت قبل، ZooN گفته است: عالی بود@Scorpro ممنونم داش در ۱ ساعت قبل، capitanamir گفته است: عه از این ورا خوشگله در ۱ ساعت قبل، Palycity گفته است: اشاره ی غیرمستقیم به فحش؟ Screenshot taken نهههههه فحش چیه من کاملا ادبی سرودم ذهن شما منحرفه در 40 دقیقه قبل، LiN گفته است: قشنگ بود عزیزم، موفق باشی عشقی حاج مهدی نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 2 ساعت قبل، Scorpro گفته است: کامیار قشنگ که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط بفکر......اکتیویتیه نایس داداش چه مغز خلاقی داری پارت دوم هم بده بیرون نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 مخفی کننده @PabloEscobar @Robinson @PedarKhande @Nicolay @Magnet @VARTOLU @Terminus نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 2 ساعت قبل، Scorpro گفته است: کامیار قشنگ که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط بفکر......اکتیویتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 3 ساعت قبل، Scorpro گفته است: محسن شله شنگوله تو زندگی کارش شده شب تا سحر..... جن گیری حاجی راست میگه @DisTanCe نمیخوای بمیری؟ نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 3 دقیقه قبل، Proofessor گفته است: حاجی راست میگه @DisTanCe نمیخوای بمیری؟ علیرضا پرت به پر محسن بگیره پر پری نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 نیکولاس خوشمزه و خواص داداشمی کارت خوب بود نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 6 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: علیرضا پرت به پر محسن بگیره پر پری فعلا که من وقت ندارم بیام که پرم بگیره نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در May 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2023 در 4 ساعت قبل، Scorpro گفته است: سلام بر همه رفقا میدونید چیه من گاهی یهویی طبع شاعریم میزنه بالا الانم شعر هایی دراوردم سم و شوخی با یسری دوستان که زیر هر بیت مخاطبش تگ شده قافیه شعرها دو بعدی هستن یه بعدش همونیه که با چشمتون میخونید و یه بعدش اونیه که تو ذهنتون میاد درضمن کسایی که باهاشون شوخی شده یا خودی اند یا ازشون اوکی گرفته شده فکر نکنید ما بی حرمتی میکنیم خب بریم دیوان رو شروع کنیم از خودم شروع میکنم من علی پسر با ادب میرزا مشیرم رفتم تو آب آب اومده تا سر....زانوم آپریل آژان که داشت منو میپایید می گرفتتم دهنمو....میبستش نمایش محتوا مخفی @Rasputin دیگه mt ندیا مشتی حامد که خوب نمد میمالید جای زنش بچه هارو می....بوسید نمایش محتوا مخفی داشم @HamedBhn علیرضا تیر میزنه به چرخام میگم پنچر میشه میگه ب من چه نمایش محتوا مخفی @Allireza XD محسن شله شنگوله تو زندگی کارش شده شب تا سحر..... جن گیری نمایش محتوا مخفی @DisTanCe بین منو ساجی بده بستونه شیر که بخوام لبم روی .....لیوانه نمایش محتوا مخفی @SajAli تو اگر خم نشوی تو نرود قد رعنای تو از این درگاه نمایش محتوا مخفی @HardiN داشم قد رعنا کامیار قشنگ که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط بفکر......اکتیویتیه نمایش محتوا مخفی @iKamyar داشم خدای اکتیویتی عذراخانم گفت که من مخلصم بیا انگشت بکن توی سوراخه....گوشم نمایش محتوا مخفی بی تربیت مگه میشه اینو با کسی شوخی کرد که اومدی ببینی با کیم یاد داری که به من میدادی درس آزادگی و مهر و وفا نمایش محتوا مخفی همسرعزیزم @capitanamir راب که میشه رانر ما بیچارس آمبرلا میگفت نزن که.....جیبت پارس نمایش محتوا مخفی @FrozenThrone به یاد قدیم سوسیس که مزه نداره سس بمال دختر همسایه تااومد امیر.....سلام کن نمایش محتوا مخفی داشمون سوسیس @iSpicy رضا پلنگ گفت که برات میمیرم گفتم بیا بپر به روی.....هوا نمایش محتوا مخفی @Nigga دوست دارم خوشمزه و خاص امیر توقی دست میزنه به چونم گمون کنم نظر داره به....چشمم نمایش محتوا مخفی @Amirlor رفیق من فقط حرف حق بزن با صابون توی حموم......کف بزن نمایش محتوا مخفی اینو با همتونم خب حالا یکم شعر کلی بگیم نگن فقط بلد بود با اینو اون شوخی کنه ما ممبریم و تو هستی اولده ما پس اندکی بیا بنشین بروی.......صندلیه ما بیچاره ان جی رو برجک پست میداد ولی نامزدش توی محل......نذری میداد نمایش محتوا مخفی چاکره ان جی هم هستیم فکر نمیکنم کسی ازشون نامزد داشته باشه ولی درهرچی بود مزاح بود و در هم اکنون با بیتی اندرزی به این دیوان اشعار پایان میدم از روزگار بد دیدی میگی تف بهش ولی رفیق من آدم عاقل کسی که سختی روزگارو بگیره به.....شانسش امیدوارم حال کرده باشین تازه من واسه یه کسایی شعر تو ذهنم داشتم کافیه که به زبون میوردم میزد بنم میکرد خوشتون بیاد یه دیوان دیگه هم میتونم بسرایم فعلا شاد وپیروز باشید. نمایش محتوا مخفی @MohammadMahaN @NabZ @DrEaMeR @JohnnyDepp @Name @Supervisor @LiN @LoverBoy @TheMasTeR عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wardan ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 (ویرایش شده) خوب بود Real friend sees beyond your smile to recognize weather you're happy or sad ????????? ??????? ??? ??????? Family is everything we have ویرایش شده May 10, 2023 توسط Celvart نقل قول برما گذشت آنچه نباید میگذشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 ماشالا خلاقیت نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در 9 ساعت قبل، Scorpro گفته است: ممنون که برخلاف شعر مارو با وانتد مورد عنایت قرار نمیدی ولی با تیکت چرا غریبه بودی لایستم ساسپند میکردم نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 عالی موفق باشی رفیق ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 عالی موفق باشی رفیق ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.