TheMasTeR ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: کمرا در هنگام نشونه گیری باگ داره، من دارم پشت سرم رو نگاه میکنم و وقتی ایم میگیرم کارکترم رو به رو را هدف میگیره درحالی که توی ویندوز اینجور نیست ، سنسیویتی فیکس هم واسه ایم گرفتن نداریم دو سه نفر باید بیان کمک تا بشه ۳۶۰ درجه با ایم چرخید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فکر میکنم منظورم رو متوجه شدین، اگر نفهمیدین بگین فیلم بدم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به آسونی -باگ 2: وقتی Clothes/ میزنی و Page رو عوض میکنی بازی 3,4 ثانیه فریز میشه نسخه XENON استفاده میکنم -باگ 3: توی 24/7 ها 50 تا FPS Drop داریم. -باگ 4: Cross hair ای که واسه ایم گرفتن داریم وقتی تیر میزنیم یه جا دیگه تیر میزنه (Cross hair اونجایی که باید تنظیم نیست (توی سمپ اندروید هم این مشکل وجود دارد)) ویرایش شده April 13, 2023 توسط Shayawn نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در 11 ساعت قبل، Shayawn گفته است: من دارم پشت سرم رو نگاه میکنم و وقتی ایم میگیرم کارکترم رو به رو را هدف میگیره در 11 ساعت قبل، Shayawn گفته است: باگ 4: Cross hair ای که واسه ایم گرفتن داریم وقتی تیر میزنیم یه جا دیگه تیر میزنه (Cross hair اونجایی که باید تنظیم نیست ویدئو این 2 باگ https://uupload.ir/view/xrecorder_14042023_141105_yuhu.mp4/ نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EveRLasT ارسال شده در April 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2023 ویدیو بالا نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EveRLasT ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 @Shayawn اگر میشه لینک فیلم رو از اول بفرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 @EveRLasT (Click) 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در April 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2023 قرار بود مثل پابجی بشه تیراندازی کردن برا اندرویدا که بد تر شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 درود. در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 02:14، TheMasTeR گفته است: کمرا در هنگام نشونه گیری باگ داره، من دارم پشت سرم رو نگاه میکنم و وقتی ایم میگیرم کارکترم رو به رو را هدف میگیره درحالی که توی ویندوز اینجور نیست این به دلیل سیستم نشانهگیری میباشد، بعد از مجدد ساختن این سیستم این مشکل هم برطرف خواهد شد. در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 02:14، TheMasTeR گفته است: سنسیویتی فیکس هم واسه ایم گرفتن نداریم دو سه نفر باید بیان کمک تا بشه ۳۶۰ درجه با ایم چرخید این از قابلیت های لانچر است، طبق اعلامیه قبلی ویژگی های لانچر در بروزرسانی های بعدی خواهد آمد. در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 02:14، TheMasTeR گفته است: وقتی Clothes/ میزنی و Page رو عوض میکنی بازی 3,4 ثانیه فریز میشه نسخه XENON استفاده میکنم این ممکن است به دلیل ضعیف بودن منابع شما باشد یا منابع شما (سیستم گوشی) سازگار نیست، ما این مشکل را نداریم. در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 02:14، TheMasTeR گفته است: توی 24/7 ها 50 تا FPS Drop داریم این مورد هم احتمال زیاد باگ خود بازی باشد، بررسی میشود. در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 02:14، TheMasTeR گفته است: Cross hair ای که واسه ایم گرفتن داریم وقتی تیر میزنیم یه جا دیگه تیر میزنه (Cross hair اونجایی که باید تنظیم نیست (توی سمپ اندروید هم این مشکل وجود دارد)) گزارش تکراری. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 5 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: این ممکن است به دلیل ضعیف بودن منابع شما باشد یا منابع شما (سیستم گوشی) سازگار نیست، ما این مشکل را نداریم. برا منم این مشکل هست با یه گوشیه دیگه هم تست کردم بازی مشکل بود فکر نکنم اینم فقط بسته به سیستم گوشی باشه در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 03:14، TheMasTeR گفته است: کمرا در هنگام نشونه گیری باگ داره، من دارم پشت سرم رو نگاه میکنم و وقتی ایم میگیرم کارکترم رو به رو را هدف میگیره درحالی که توی ویندوز اینجور نیست سیستم aim باید کلا بازسازی بشه 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 22:15، ArSaCiA گفته است: این مورد هم احتمال زیاد باگ خود بازی باشد، بررسی میشود. این مورد فیکس شده و دیگه این مشکل رو نمیبینم نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.